реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Спецоперація "Талашко"

Весь день коту під хвіст.

Варто було написати про організовану кампанію під кодовою назвою «талашко»( не про талашка, не про імовірні події, не про насильників і жертв, а саме про інформаційну кампанію і способи управляти масами), як накинулися з усіх сторін- я навіть не знаю хто це. Коменти зростали в геометричній прогресії.

А головне- 90% коментаторів не читали написаного мною, або просто не розуміли про що мова взагалі.
Я спочатку пробував пояснити, але через кілька годин покинув ту дурну справу.
Реально не читаютьі реально не розуміють.

Вигадують самі собі ворога і самі ж з ним воюють.
Суцільні емоціо і нуль раціо.
Система ввійшла в резонанс і почала підтримувати сама себе.

Почалися звинувачення в тому, чого я точно не писав, в «підтримці насильника», в «знущанні над нещасними жертвами», посипалися образи і погрози,і т.д. Лише кілька притомних людей зрозуміли написане.

Весь день я вбив на «відбивання» атак на мою скромну особу.Пардон за тавтологію. Врешті зрозумів що марна праця пояснити свою думку.

«Нещасні жертви» і «згвалтовані дівчата» просто обступили мене і заповнили навіть приват. Нікого не цікавив мій аналіз технології інформаційного впливу. Всіх цікавила виключно брудна білизна. А мене вона не цікавить.

Мене цікавить спосіб, яким збуджують маси і приводять їх в стан «Розіпни його!». Цей спосіб застосовувася раніше на виборах і для звинувачення Ріфмастера. Називається- геть докази і давай емоції. І це працює.
Я вирішив видалити свій допис, бо реально втратив контроль за ситуацією- поки пишеш відповідь одному, набігає ще десять. І, хоча всі однотипні, але просто пожирають час.

Наостанок короткі тези-
1. Я не гвалтівник і ніколи ним не був. Мене то не цікавить.
2. Я не підтримую і не захищаю злочинців.
3. Злочин має бути доведений, а не «одна бабця сказала»
4. Я не підтримую насильства фізичного і морального щодо будь- кого. Дітей, жінок , чи чоловіків.
5. Мені огидна думка, що можна бажати отримати перевагу за рахунок хайпу, чи інформаційної кампанії.
6. Я дуже розчарований в загальному інтелектуальному рівні широких мас, які так легко збудити і натравити на будь - кого.
7. Гірко, що я бачу способи, якими вас збуджують, промивають мізки і маніпулюють вами, але не можу вас попередити і захистити від цього.
8. З вами робитимуть що захочуть. Тільки невеликий відсоток здатен протистояти промивці мізків і не піддаватися загальній істерії.
9. Поки не знаю як це лікувати
10. Знаю як виграні були вибори і які вони будуть далі.

Сашко ЛІРНИК



Теги:маніпуляції, секс- скандал, масова свідомість, Талашко, Сашко Лірник


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Сашко ЛІРНИК! Ваш зворушливий крик душі відразу нагадав мені цитату з твору А.П. Чехова: "Справа не в песимізмі і не в оптимізмі, а в тому, що у 99 з 100 немає розуму".
avatar