реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кузьма як ІПСО

Втомився вже писати всім. Тут принцип- «чим далі в ліс, тим товщі партизани».

З кожним роком ( а їх ще поки не дуже багато минуло) Кузьму переворюють із звичайного провладного попсиста на повстанця - бунтівника- героя- революціонера і володаря дум.Скоро в легендах Кузьма буде колоду з Лєніним носити.

Вже деякі тупі істоти на повному серйозі говорять що «його убила влада».Мабуть, якийсь чиновник сидів з маузером біля його скроні і примушував гнати дорогого джипа більше 200 км на годину. Не інакше.

Я довго думав для чого це робиться. Ну Кузьма там на картинці, і шо? Нехай буде до кучі. Але згадав як хакнули свідомість цвілого народу за допомогою телесеріалу в 2019 році. Так от. Це та ж сама технологія.
Зараз проводиться тестування на реакцію інтернет спільноти.

«Схавають» Кузьму, і наступним буде, наприклад, Єрмак- «Герой і Величний Борець». І ви це вже точно «схаваєте.»

Я колись писав, що політик- то лише картинка в телевізорі. Зараз загибель Фаріон використовують для промивання мізків нам усім. Куди простіше «причепити» до головної новини, яка привернула увагу суспільства, маленьку «какашку». На тлі трагедії із вбивством Ірини Фаріон, ця маленька «какашка» непомітно відкладеться у вашій підсвідомості. Тепер ви самі будете ставити «умовного Кузму» в один ряд із Білозіром і Чорноволом.

«Кузьму» обрали для тестування, бо він відносно відомий і не дуже запам‘ятався своїми діями. Тобто хоч якось «нейтральний». Тепер відтестують, врахують реакцію і зроблять наступний «вкид». Не дай Боже, щоб із таким приводом. Туди будуть добавляти вже не Кузьму, а когось «потрібного».

«Відмивати» якогось «кандидата на папаху», щоб створити імідж «Великого Українця».
Так промиваються мізки.
Не піддавайтесь на ІПСО

Сашко ЛІРНИК



Теги:Сашко Лірник, маніпуляції, Кузьма, іпсо


Читайте також






Коментарі (0)
avatar