реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Спецоперація ФСБ з диверсантами - адмірал Кабаненко

Екс-перший заступник начальника Генштабу ЗСУ, адмірал Ігор Кабаненко вважає інспіровані заворушення на Сході України частиною спланованої спецоперації російських спецслужб з метою продовження військової агресії РФ проти України. Жодних народних протестів у цих регіонах немає, а є тільки диверсанти та проплачені і спеціально навчені для акцій підбурювання люди, - сказав він в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

«На мій погляд, це чіткий план, сплановані дії і керуються вони з Москви, бо ми бачимо, що це все відбувається чітко, скоординовано, за одним замислом і планом», - зазначив Кабаненко.

«Цей план - продовження тієї стратегії, яка розроблена в Кремлі, спрямована на те, щоб поставити наш народ на коліна. Цей імперський план реалізується через такий сценарій нібито звернення російськомовного населення до Росії і на штиках привносяться імперські закони, імперський режим. Хоча ми розуміємо, що все це робиться технологічним шляхом. Бачимо, що відбувається зараз в наших Східних регіонах - це не народний протест, це те, що робиться завдяки глибинній спецоперації, яка проводиться російськими спецслужбами на нашій території, це диверсанти, це відповідно заслані громадяни Росії, які проплачені і спеціально навчені і підготовлені для таких дій підбурювання, і підгодовані ними екстремісти, які довгий термін, на жаль, готувалися до цього», - наголосив Кабаненко.



Теги:адмірал Кабаненко, фсб, Донецьк, Луганськ, харків, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar