реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Сосниця стала світлішою, а народний депутат вимагає драбину!

Завдяки сприянню народного депутата Анатолія Євлахова з державного бюджету до Сосниці була спрямована субвенція на соціально-економічний розвиток в розмірі 1 150 000 грн. для реалізації проекту «Вуличне освітлення, смт. Сосниця – реконструкція».

Кошти у обсязі 250 000 грн. додатково залучила селищна рада у якості співфінансування з місцевого бюджету. Таким чином частково модернізували систему вуличного освітлення. Про це повідомляє сайт Сосницької селищної ради.

Загалом було змонтовано 155 нових енергозберігаючих світодіодних світильника потужністю 60 Вт та проведено нові попередньо ізольовані лінії вуличного освітлення, заземлено опори та змонтовано нову шафу управління вуличним освітленням. Старі лінії і світильники будуть демонтовані та встановлені там, де вони відсутні, або потребують заміни.

Селищний голова Андрій Портний на своїй сторінці в мережі Фейсбук поділився радістю: "Задоволення від роботи отримуєш тоді, коли бачиш Результат. За ним відходять у бік всі негаразди, складнощі, бюрократичні перепони, які заважають Результату прийти".

Народний депутат Анатолій Євлахов прокоментував його повідомлення не без гумору: "Весною запускаємо нову програму : " Депутат, пилка та Гиляки". Вимагаю драбину !"...



Теги:освітлення вулиць, Сосниця, Андрій Портний, Анатолій Євлахов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar