реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Стадіон у Сосниці як новенький

11 жовтня в Сосницькій громаді відбулась значна подія – урочисте відкриття реконструйованого стадіону, який з моменту будівництва капітально не ремонтували жодного разу.

На території стадіону провели реставрацію будівлі: накрили дах, поставили пластикові вікна, встановили двері, ззовні провели штукатурні та оздоблювальні роботи. Обладнали роздягальні для гравців команд, встановили душові кабінки. Для вболівальників встановлено зручні нові крісла та накриття над трибунами, встановлено нові вхідні ворота і огорожу навколо спортивної споруди. Також провели благоустрій території перед стадіоном: влаштували асфальтне покриття, нанесли розмітку для паркування авто та висадили зелені насадження. Інакше кажучи, вже зараз ми маємо всі умови для стабільного функціонування стадіону.

В цей день радість односельців розділили селищний голова Андрій Портний та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Сосницької ОТГ Ігор Кустенко. Серед запрошених гостей – заступниця міністра молоді та спорту Ніна Лемеш, народний депутат України Максим Зуєв, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА Андрій Кужель. Про це повідомляє офіційний сайт Сосницької ОТГ.

Одразу ж на оновленому стадіоні провели дитячий футбольний турнір присвячений до Дня захисника України, а ввечері глядачів чекав футбольний матч серед ветеранів.

Офіційна частина свята розпочалась з вручення кубків за призові місця в дитячому футбольному турнірі.

Під час заходу було урочисто передано керівнику комунального підприємства «Сосницьке КЖУ» Олександру Сороці ключі від новенького сміттєвоза, який вже зовсім скоро вийде на маршрут.

Почесне право перерізати стрічку випало заступниці міністра молоді та спорту Ніні Лемеш та кращим спортсменам громади.



Теги:новий стадіон, Сосниця, Максим Зуєв, Андрій Портний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar