реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ой, а хто це зробив разом?

Україна не має грошей, - заявив колишній міністр фінансів України, ЗЕекс-секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк. Це той, що на кожному кроці гадив на Порошенка, при щорічному рості ВВП, пенсій і зарплат, обіцяючі кінець зубожіння.

"Я заявляю абсолютно відверто і обгрунтовано: грошей в казні немає. А скорочення витрат на медицину і соціальні статті зараз просто неможливо. І кожну гривню в бюджеті, включаючи міжнародну допомогу, необхідно використовувати максимально ефективно", - зазначив він.

ЗЕпремєр Шмигаль про закупівлю МОЗ захисних " костюмів Степанова ", закуплених втридорога, і які до сих пір (через місяць після закупівлі) так не доїхали до українських медиків: "Якщо є дані про завищення цін, звертайтеся до правоохоронців". Один вже звернувся про брата Єрмака

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) прогнозує, що за підсумками 2020 року ВВП України скоротиться на 4,5%.

Саакашвілі розкрив свої «реформаторські» плани в Україні: "Ніякої окремої програми Саакашвілі не існує. "

Кумівства у ЗЕвладі більше немає: голова прес-служби «Студії Квартал 95» Тетяна Руденко призначена ЗЕленським членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Вона також є сестрою «слуги народу» і екс-менеджера «Студії Квартал 95» Ольги Руденко.

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Сергія Верланова проти Кабінету Міністрів та Державної податкової служби. Колишній ЗЕочільник податкової оскаржив своє звільнення з посади.

Виконавчий директор компанії "Нафтогаз України" Юрій Вітренко заявив про скорочення його посади в компанії і подальше звільнення. Він вважає, що його звільнення пов'язане з тим, що "зараз не є пріоритетом боротьба проти російської агресії, зокрема ефективний захист інтересів України у відносинах з" Газпромом ".

Вадатурський: ЗЕміністр Криклій просуває через «слуг народу» вбивчий для річкових перевезень законопроект.

Заяви депутата Держдуми РФ, колишнього "прокурора" окупованого Криму Наталії Поклонскої , зроблені в інтерв'ю виданню "ГОРДОН", будуть використані в кримінальному провадженні проти неї, 12 травня заявив прокурор відділу прокуратури Автономної Республіки Крим Кирило Копійка.
А самим Гордоном зайнятись слабо?

Зиновій ГУЗАР



Теги:Слуга народу, Зиновій Гузар, команда ЗЕ, Гордон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar