реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Соколов з перевізниками суд програли: ціна лишається стара!

Деснянський районний суд м. Чернігова сьогодні, 6 квітня, за позовом ДемАльянсу визнав незаконним рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30.03.2015 року «Про вартість проїзду у пасажирському міському транспорті міста».

Розгляд справи тривав майже дві години, де суддя розбиралася зі справою, після чого була ухвалена постанова про задоволення позову Чернігівської обласної організації партії ДемАльянс і визнати незаконним та скасувати рішення виконавчого комітету міськради про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Отже, згідно постанови суду, чернігівці зможуть користуватися громадським транспортом за старими тарифам тільки через 10 днів, в разі, якщо Чернігівська міська рада не подаватиме апеляцію, як це передбачено цією ж постановою. Якщо ж міськрада подаватиме апеляцію, нові тарифи діятимуть до рішення Апеляційного суду.

Перемога в суді – це є перший крок до зрушень в транспортній системі Чернігова: прозорі тарифи, якісне обслуговування, пріоритет комунальному електротранспорту та дотримання реального балансу інтересів між суб’єктами господарювання та правами пасажирів. Перегляду підходів потребують не лише транспортна система, а й управління всім містом.

Тому представники ДемАльянсу продовжують працювати далі і створювати разом з активними мешканцями Чернігова, та сприяння місцевої влади справді гідні умови пасажирських перевезень і для персоналу громадського транспорту, і для мешканців міста. Висловлюємо щиру подяку всім громадським організаціям та небайдужим чернігівцям, що у різний спосіб долучились до вирішення транспортного питання в місті.

Прес-служба ДемАльянс



Теги:Демальянс, перевізники, Деснянський суд, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar