реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сьогоднішні заворушення без рожевих свинок

Сьогоднішні заворушення "Національного корпусу" під офісом і домівкою Зеленського чимось нагадують події 2019 року.

Тоді вони відіграли помітну роль у брудній (негативній) частині виборчої кампанії проти Петра Порошенка, яку так активно вели в першу чергу на каналі олігарха Коломойського, що й допомогло Зеленському стати президентом. Пам'ятаєте іграшкових рожевих свинок?

Ще один спогад 2019 року: біля будівлі Державного бюро розслідувань представник Нацкорпусу стрибав на авто Петра Порошенка, коли того викликали на допит - на виконання доручення Зеленського "посадити Порошенка". Нападником виявився представник праворадикальної партії «Національний корпус», виходець із Росії Нікіта Макєєв, який за тиждень до вказаної події отримав українське громадянство з легкої руки нинішнього президента України Володимира Зеленського.

Так що ж змінилося? Після відставки Арсена Авакова ДБР у Харкові "прийняла" кількох членів Нацкорпусу, начебто за рекет.

Не знаю чи у Зеленського й справді наважаться на зачистку Нацкорпусу, але деяких персонажів з російським слідом типу "Боцмана" нейтралізувати не завадило б.

А самому Нацкорпусу, висуваючи до влади претензії щодо наміру капітуляції, варто не пам'ятати, як вони у 2019 році привели Зеленського до влади, разом із Коломойським і Аваковим.

Володимир ГОРБАЧ



Теги:Коломойський, Аваков, Володимир Горбач, Білецький, провокатори, нацкорпус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar