реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сьогодні Росія виходить на мітинги

Самара, Казань, Псков, Нижній Новгород, Москва, Краснодар, Хабаровськ -- у всіх цих містах сьогодні очікуються мітинги об"єднаної опозиції. Планують вийти всі -- від комуністів до організацій "Солідарність", "Тигр", екологи та автомобілісти. Про це повідомляє сайт радіо "Ехо Москви".

Причини різні -- скажімо, у Самарі збираються захищати футбольний клуб "Крилья Советов", якому грозить виліт з прем"єр-ліги за борги. У Хабаровську заявлять про підтримку російської армії -- там це дуже актуально з огляду на передачу Путіним Китаю островів на Амурі. Активісти опозиції в Казані, Пскові і Нижньому Новгороді будуть протестувати проти росту цін на житлово-комунальні послуги. Екологи в Краснодарі та Москві захищатимуть Утришський заповідник на Чорному морі та озеро Байкал, куди В.Путін дозволив скидати відходи промислового комбінату.

Як свідчить досвід недавніх мітингів у Калініграді та Самарі, подібні мітинги переходять у критику місцевої влади та особисто гадви російського уряду Володимира Путіна. Ох, знав, що казав Владімір Владіміровіч, коли боявся українізації Росії...

До речі, до фото треба ставитися з гумором --з такими вимогами в Росії не виходять. Поки що...




Теги:Псков, Краснодар, Мітинги, Путін, хабаровськ, самара, Байкал, українізація Росії


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
За Хабаровск хорошо -- и правда, там даже остров Доманский китайцам отдали.
avatar