реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Росії знову мітинги

Біля трьох тисяч людей вийшли в Архангельську на заклик комуністів мітингувати ропти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Щоправда, міліція визнала наявність тільки тисячі мітингувальників.

Правляча партія "Єдина Росія" назвала винуватцями мітингу місцеву владу. А в Южно-Сахалінську сьогодні мітингували біля 600 осіб також із лозунгами проти підвищення владою тарифів.

У Москві та Іркутську пройшли мітинги проти відновлення роботи Байкальського целюлозного комбінату, довіл на яке дав особисто прем"єр-міністр росії Владімір Путін. До того ж, в Іркутській області біля сотні росіян із екологічної організації пішки пройшли по льоду Байкалу. Мітинг з 700 учасників пройшов також у місті Байкальську. Проте найбільш вибухонебезпечним в плані масових протестів продовжує залишатися Калінінград -- місцева організація "Солідарність" під керівництвом українця Дорошка і під помаранчевими прапорами виводить на мітинги тисячі людей. Щоправда, Дорошок під загрозою провокацій ФСБ відійшов від активного керівництва організацією -- як-не-як батько трьох дітей. Але готовність до мітингів і масових протестів проти місцевої влади і Путіна висока.
"Українізація " Росії, якої так боїться В.Путін, триває...




Теги:Архангельськ, Єдина Росія, Южно-Сахалінськ, Мітинги, Байкал, Путін, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar