реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Сьогодні можливий бунт у Борзні

"Моторошна історія трапилась 11 березня у місті Борзна на Чернігівщині. Майор міліції Сергій Ярошенко ножем розпоров живіт вагітній Оксані Циганюк, убив її ще ненароджену дитину і пошматував обличчя самій дівчині. Найстрашніше, що це вже не перший випадок нелюдського звірства, скоєний цим виродком", -- пишуть Олег Бойко та народний депутат Олег Ляшко на сторінці Фейсбук.

Міліція повідомила, що Ярошенко звільнений з органів МВС у січні.
" Десять років тому Ярошенко теж убив молоду дівчину. Але завдяки впливовим друзям свого батька йому все зійшло з рук і він продовжив службу в міліції. Ми не хочемо і не будемо з цим миритись. Якщо влада знову спробує відмазати вбивцю - ми здійснимо народний суд і вилами роздеремо Ярошенка на шматки", -- заявляють у Борзні і їх думку повторює Олег Ляшко.

Оксана Циганюк чудом лишилась живою, але її дитя вже не народиться...

Сергій Ярошенко розправився з нею через вигадані борги. Родина Ярошенків, яка тримає в районі магазини, відома своїм жорстоким ставленням до підлеглих. Так звані «ревізії» та «недостачі» у торгових точках у них були поставлено на конвеєр. Так у минулому році одна з працівниць вимушена була навіть продати будинок, щоб розрахуватись з «недостачею» і врятувати собі життя.

У п'ятницю, 15 березня, о 16:00 у Борзні на центральній площі відбудеться мітинг з вимогою справедливо покарати виродка Ярошенка і чиновників, які його кришували. Закликаємо всіх приїхати підтримати акцію.

Народ закидав камінням авто батька виродка, коли той приїхав на судове засідання. Ледь не перекинули міліцейську машину, щоб вчинити самосуд. Міліціонерів понаганяли з Ніжина і з Чернігова.

Зал суду оточили. Виродка хочуть евакуювати і етапувати або в Чернігів або в Новгород-Сіверський, від гріха подалі.

Ярошенко та його батько є впливовими у місті членами Партії регіонів



Теги:виродок, Борзна, народний бунт, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar