реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Соціалісти» по виклику: у Чернігові організовують проплачені акції

Останнім часом у Чернігові активізувалися так би мовити давні політичні заробітчани – псевдоактивісти, які за гроші влаштовують акції. Фішка не нова. Це окремий вид доволі вигідного заробітчанства. На чолі спектаклів стоїть Дмитро Зінін, який нині зафарбувався під «соціалістів». Він водить демонстрації під прапорами «Соціалістичної партії» і у супроводі спеціально підготовленого натовпу.

Сьогодні, 20 грудня, у чернігівських «соціалістів» був хлібний день – одразу дві сесії: у міській та обласній радах. А тому замовлення довелося відпрацьовувати оперативно. Встигли і там і там – картинку треба ж було створити для «заряджених» ЗМІ.

Але спіткало «соціалістів» нещастя. Їх спіймали на гарячому під час роздачі грошей людям за участь у проплачених акціях. Громадський активіст Євген Волошин відзняв усе на відео і опублікував у Facebook.

А тепер увага! Якщо уважно проаналізувати відео з демаршу «соціалістів» на сесії Чернігівської обласної ради і відео з роздачі грошей у сквері, то можна помітити дві дуже цікаві деталі. По-перше, там і там фігурують одні й ті самі люди.

По-друге, активіст Євген Волошин відзняв дуже цікаву деталь – жіночки, які отримували гроші, тримали у руках газету «Соціалістична партія». Мабуть, учасникам замовних акцій роздавали ці газетки разом з грошима як бонус.

Ці ж самі «активісти» сьогодні також побували на сесії Чернігівської міської ради

Більше того, агресивні «соціалісти» на міській сесії напали на громадського активіста Олександра Гашпара, який публічно виступав проти забудови регіонально-ландшафтного парку «Ялівщина».

«Соціалістів» довелося втихомирювати поліції.

Цікаво, що один із активних «соціалістів» Чернігова пан Гарбуз (відсидів у в’язниці 11 років за вбивство і має багате кримінальне минуле) кілька днів тому з палицею напав на активіста Волошина – намагався проникнути прямо до його помешкання.

Отаке – агресивне і хиже обличчя має чернігівський соціалізм. Але, можливо, ситуація невдовзі зміниться. Адже «соціалістам» Чернігова, ймовірно, немає різниці – у кого і за що брати гроші. Тому можливий варіант, що з пропозицією влаштувати рекламну акцію до «соціалістів» звернуться, наприклад, виробники дитячої продукції (памперсів, іграшок, сосок). Уявіть, які милі і позитивні будуть акції.

Богдан СЕРГІЙЧУК, Антикор



Теги:проплачені акції, ЗІНІН, Соціалістична партія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar