реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Рудьковського готують до вкидання в Україну?

Заочно обвинувачуваного в нападі на посольство Росії в Києві колишнього депутата Верховної Ради України Миколу Рудьковського затримано в Москві, повідомило "Інтерфаксу" в понеділок інформоване джерело.

"М.Рудьковський був затриманий у п'ятницю на Новій Басманній вулиці в центрі столиці", - сказав співрозмовник агентства.

У лютому 2017 року офіційний представник Слідчого комітету Світлана Петренко повідомила, що М.Рудьковському було заочно пред'явлено обвинувачення за статтею 360 Кримінального кодексу РФ (напад на заклади, що користуються міжнародним захистом).

14 червня 2014 року М.Рудьковський, "діючи в групі з іншими особами, брав участь у псуванні майна посольства Росії, зокрема з використанням підручних засобів закидали фасад будівлі", сказала вона.

За її словами, дані, що підтверджують причетність затриманого до протиправних дій, було отримано під час спільних слідчо-оперативних заходів зі співробітниками ФСБ та МВС Росії.

На думку "Сіверщини", ця акція організована ФСБ Росії для "повернення" (читай - вкидання) цього соціаліста- літуна в Україну. Ще так багато роботи для агентів Москви...



Теги:Соціалістична партія, Микола Рудьковський, агенти ФСБ, авантюристи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Рудьковський наш український тато ! Слава Татусю ! Герою Слава !
avatar