реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Соціаліст Беркут не любить ні опозиції, ні української пісні

Міський голова міста Прилуки Юрій Беркут не хоче, чи краще сказати забороняє депутату Верховної ради України, представнику опозиційних сил Олегу Ляшку (фракція БЮТ) виступити з вітальним словом до ветеранів під час урочистих заходів з нагоди 65-річчя перемоги у Великій вітчизняній війні. Таке рішення він обґрунтовує тим, що у списку запрошених на свято Олега Ляшка немає.
Дехто може сказати, що така процедура дійсно існує, проте є декілька але. По-перше, хто ж заважає запросити народного депутата від БЮТ Олега Ляшка на свято? Адже місія у нього благородна: привітати ветеранів та жителів міста з визначною подією – великою перемогою. Саме ветеранів, а не міську владу, яка його з якихось причин не бажає бачити на святі.

По-друге, чому ж тоді на свято запросили депутата ВРУ Махайла Чечетова (фракція ПР) виступити на даних урочистостях? Невже для міської влади Прилук має значення партійність?

І по-третє, факт, який розставить всі крапки над «і». Прилуцька влада в особі Юрія Беркута заборонила проведення концерту народної артистки А. Кудлай на центральній площі міста. Її виступ мав бути подарунком жителям м. Прилуки до дня перемоги від Олега Ляшка. Міська влада посилалися на те, що в цей день площа зайнята.

Істинний мотив всіх цих вчинків чомусь напрошується сам собою. І він заключається у тому, що представників опозиції до Прилук не пускають, навіть депутати верховної ради України від БЮТ тут небажані гості. А як же рівність всіх громадян, закріплена у конституції? Нажаль, про конституції останнім часом пам’ятає лише опозиція, але ажніяк не влада.

Олег Ляшко з цього приводу сказав: «Представники міської влади Прилук позбавила ветеранів можливості послухати народну артистку України Аллу Кудлай, яку ми збиралися привезти до Прилук. Вони й мені не хочуть дати слово під час урочистостей. Але ця влада мені не указ. Я все-одно приїду подякувати ветеранам і привітати жителів міста зі святом. Ніхто мені цього не заборонить».

Сергій СЕМЕНЕНКО




Теги:Прилуки, ветерани, Алла Кудлай, Верховна Рада, опозиція, О.Ляшко, БЮТ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar