реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сніг скоро й сам розтане...

Приїхав мій товариш із Києва і розповів, що там не дороги, а "цілковите місиво". І похвалив Чернігів з приводу розчищення вулиць. А мене взяла гордість.

Ні, не за Чернігів, а за те, що ми, Городнянський район, сьогодні нарівні з Києвом. Тільки там "місиво", а у нас на сільських дорогах цілина.

В неділю, 4 березня, мені зателефонували із с. Минаївщина (бувшої Моложавської сільської ради) Городнянської територіальної громади і пожалілись, що від цього села до с. Моложава ніхто дороги не чистив і не збирається. Жителі цих лісових сіл працюють в лісництвах. Але коли звернулись до керівництва Моложаського лісництва, то ці "зобижені" відповіли, - За кого голосували, той нехай і чистить.

Тому я звертаюсь до Вас , БОГДАН АНДРІЮ ІВАНОВИЧУ. Ці люди голосували за Вас і обрали головою громади, а тому, як казав ваш попередній " патрон", - Беріте лопату і йдіте чистити сніг.

Я звертався до в.о. старости Куцої Л. В., але тільки розвела руцями, мовляв, на те воно й зима. На наступний день мені зателефонували із с. Невкля тієї ж громади і сказали, що два трактори із снігоочисним обладнанням цілий день простояли під конторою Моложавського лісництва без діла. А на звернення людей здогадуєтесь, що відповіли? Правильно, - За кого голосували... То ж знову валять все, Андрію Івановичу, на Вас.

Я розумію, що Людмилі Василівні через замети із Невклі неможливо було потрапити ні в Моложаву, ні в Городню, то вона поїхала в Чернігів. Звичайно, там дороги кращі. А тому, найняти лісницькі трактори, так і не було кому. Та і дійсно, куди по такій погоді рипатись? А сніг скоро і сам розтане.

Петро ВЕРХУША



Теги:Моложава, негода, Городнянська ОТГ, Невкля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar