реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Смак України

Не в одного кримчанина читав, що після окупації виявилося, що російські продукти несмачні.

Ось якщо не вникати в подробиці, а просто узагальнити весь асортимент супермаркета. Українські були смачні, а російські - ніт.

Звісно, можна просто похвалити якихось затятих українських виробників, які так перевершили конкурентів, що помітно цілими супермаркетами, а можна просто собі поставити питання: "а чому так відбулося?" - і отримати парадоксальну відповідь - це монетизація смаку всього українського народу. Тобто кожен, хто не купував ковбасу шахтарську і водку столичну з безкозиркою, а надавав перевагу мисливським ковбаскам і горілці дядя ваня з закруткою, тридцять років поспіль подавав харчосмаковій промисловості потужний сигнал: не треба нам пломбіру по 19, дайте нам нормальне. А позаяк випити і попоїсти українці геть не дурні, наш колективний смак якось переміг ковбасу з туалетним папером і горілку з нафти. А росіянам і так сойдьот. Тільки і всього.

Чесно кажучи, німецька ковбаса мені подобається більше дрогобицької, а всі мої френди в фб давно фоткають тільки віскі, а навіть не вірменський коньяк, але пройшло ще мало років, щоб український виробник відповів їм місцевим продуктом 10-літньої витримки. Але все ще буде. Головне, що вже розпробували.
І не сперечайтеся про смаки, не треба. Треба пробувати.

Антон САНЧЕНКО



Теги:окупація Криму, Антон Санченко, українські продукти


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Дабы купить эту колбасу и водку, к сожалению, нужны деньги будь они трижды вкусными ....и далее по тексту жиреют слуги и прислуги а народ развивает обоняние ибо другого позволить себе не может.... Сала Украине!!!
avatar