реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Слуги народу - нажито непосильним трудом...

До Верховної Ради пройшло дев’ять депутатів з Чернігівщини: шість – від мажоритарних округів, три – обрані за списками політичних партій. Про найцікавіше в деклараціях обраних нардепів повідомляє UA:Чернігів.

За 2018-ій рік нардеп від 210 округу самовисуванець Борис Приходько задекларував квартиру і гараж у Криму, гараж у Києві та три земельних ділянки у Княжичах Київської області. На його дружину зареєстровані квартири у столиці та Борисполі, два гаражі у Києві та дві ділянки у Козині на Київщині.

Крім цього, Приходько має вісім наручних годинників, його дружина – три. Також у дружини нардепа є шуба та кожушок з натурального хутра, сім каблучок, чотири пари сережок та кулон із дорогоцінного металу із дорогоцінним камінням.

Також Борис Приходько задекларував колекцію із п’яти ікон та 15 картин українського живопису 20-го століття.
На Приходька та його дружину оформлені по дві іномарки – два Mercedes-Benz’и, Land Rover та Toyota; ще одна, Mercedes-Benz, – на їхнього сина.

У нардепа від партії «Слуга народу» Антона Полякова, обраного за 206-им округом, у декларації за минулий рік йдеться про квартиру у Чернігові, на яку він має 20% власності, недобудований дім та земельну ділянку в Киїнці. У Полякова є три легкових машини – Ravon, Opel та DAEWOO.

Нардеп за 209-им округом Валерій Зуб від «Слуги народу» подав декларацію перед звільненням із Чернігівського медичного центру сучасної онкології. В ній інформація за січень-серпень цього року. Він має квартиру у Варві – спільну з двома синами та колишньою дружиною. Також у його власності іномарка RENAULT LOGAN.

Нардеп-самовисуванець за 208-им округом Валерій Давиденко за 2018-ій рік задекларував квартиру у Бахмачі та два гаражі у Києві. На його мати зареєстровані квартира у Києві, житловий будинок та три земельних ділянки у Носівці. У власності цивільної дружини Давиденка дві квартири у Києві та дві земельних ділянки на Київщині.
Він має шість наручних годинників, мисливську рушницю та карабін. Його цивільна дружина – шубу з натурального хутра.
На мати Давиденка зареєстрована машина TOYOTA LAND CRUISER, на цивільну дружину – INFINITI.

У нардепа від «Слуги народу» за 205-им округом Олега Семінського у декларації за минулий рік йдеться про квартиру у Києві, ще одна квартира у столиці зареєстрована на його родичку Марію Семінську. На дружину народного депутата зареєстровані житловий будинок, дві квартири та дві земельних ділянки у Києві.
Крім цього, Семінський задекларував дві куртки, його дружина – два годинники та каблучку з діамантом.
На Олега Семінського зареєстровані автомобілі Toyota і Volkswagen, гідроцикл, квадроцикл та три причепи. На його дружину – машини Bentley та дві Toyota Land Cruiser.

Також Семінський у декларації вказав, що позичив третім особам понад 101 мільйон гривень.

У народного депутата від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Валерія Дубіля у декларації за минулий рік йдеться про те, що він володіє квартирою у Києві. У власності його сина є дачний та гостьовий будинки, а також земельна ділянка у ХлепчІ Київської області. На дружину Дубіля зареєстровані три нежилих приміщення у Києві, чотири у Прилуках та два у Чернігові, крім цього, житловий будинок та земельна ділянка у Дідівцях Прилуцького району, квартира у Чернігові.
Також на дружину зареєстрована машина AUDI Q7, на Валерія Дубіля – мопед невідомої марки.

За 2018-ій рік у декларації Павла Халімона від партії «Слуга народу» зареєстровані квартира у Прилуках, шість земельних ділянок на Прилуччині та в Киїівській області. На дружину зареєстровані квартира у Києві та земельна ділянка у Прилуцькому районі. На них обох зареєстровані шість нежитлових приміщень та будівель у Прилуках.
На дружину нардепа також зареєстровані автомобіль Nissan та мопед Урал.

Сергій Гривко від «Слуги народу» у декларації за минулий рік указав те, що його мати володіє половиною будинку у Чернігові. Нардеп має автомобіль Volkswagen Passat.

Нардеп за 207 округом від «Слуги народу» Максим Зуєв декларації поки що не подав. Як йдеться у поясненні на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, новообрані нардепи мають право подати декларацію до 1 квітня наступного року.



Теги:Семінський, декларації нардепів, приходько, слуги народу, Поляков, Халімон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar