реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Слизькі дороги Ніжина

У Ніжині склалася дійсно досить дивна ситуація з слизькими дорогами та з вуличним освітленням. Така ситуація є наслідком політичного протистояння ніжинської опозиції на чолі з депутатами від Партії регіонів А. Походнєю, М. Ступаком, С. Пархоменком та О. Багнюком проти мера Ніжина М. Приходька.

Ніжинська опозиція, яку очолюють вищеназвані депутати, має більшість у міській раді і без будь-яких причин відмовляється виділяти гроші з бюджету для фінансування КП «ВУКГ», керівником якого є Валерій Білоножко, для того, щоб підприємство виконувало роботу по прибиранню від снігу.

Ці депутати міської ради від Партії регіонів підбурюють та підговорюють інших депутатів не голосувати за виділення коштів для КП «ВУКГ». У зв’язку з цим виникає запитання: дороги слизькі -- треба їх посипати, щоб вони були не слизькими, а де гроші на це брати, якщо депутати на сесії відмовляються виділяти кошти ?

Вини Валерія Білоножка, як керівника КП «ВУКГ» у тому, що в Ніжині слизькі дороги, не має.

Валерій Білоножко говорить: «Підприємство готове виконувати всі роботи, пов’язані з прибиранням та наведенням порядку у м. Ніжині, але при умові належного фінансування». Валерій Білоножко зазначив: «Роботи з прибиранням снігу й з вуличним освітленням треба проводити, але як їх здійснювати, якщо у підприємства немає грошей для виплати заробітної плати та для того, щоб сплатити податки».

Валерій Білоножко сказав: «Мешканці м. Ніжина стали заручниками ситуації, яка склалася з приводу протистояння частини не поміркованих депутатів з мером м. Ніжина М. Приходьком тому, що, на жаль, деякі депутати прийшли не працювати на благо м. Ніжина, а самозбагачуватися й нічого не робити».

Отже слизькі дороги та відсутність вуличного освітлення на совісті тих депутатів, які не виділяють грошей й діють за принципом -- чим гірше у м. Ніжині, тим краще.

Депутат Ніжинської міської ради
Багрінцев Максим



Теги:Ніжин, Багрінцев, опозиція, міська рада, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar