реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Слава, слава комару - побєдітєлю!"

Який, майже давньоримський розмах! Дебати претендентів- на стадіоні, на трибунах- преса, патриції і просто плебеї, замість диких звірів - пальчевські-червоненки-співаки-карасьови-та їм подібні скалять і шкірять зуби, хоч обачливо притискаються до бортика, щоб не затоптали, народ свище, буйствує, співає "путін - ла-ла-ла" та "я люблю свою страну,свою жену,свою собаку"- все впереміж і водночас, хлопці в одностроях і з чубами мечуть в натовп журналістів шоколадних свинок і медведиків, витягаючи їх з рюкзаків особливого фасону "А", хтось готується до погромів магазинів "Р", хтось -просто до погромів... Тож, коли 95 квартал за помахом руки не клоуна, а кандидата в президенти урєзал туш, марш і канкан в сотню ног і тисячу дц, публіка заверещала "розіпни"і "слава,слава комару побєдітєлю!", політичні оглядачі- перебіжчики заскандували "побєдітєлєй не дебатірують!" та "наш криворозький суржік - давно державний!", а мудрі жони-хрєноносиці возопили, що молодь має право мати право та про час змін старих облич на нові личка коштом Бєні Фірташевського...

Багато диму, чаду, флаєрів і фраєрів, гаснуть вогні : колишні очільники СБУ ще феесбешніше, "справжні патріоти" -ще плаксивіше, християнсько- патріотичніше, націоналісти ще самостійніш- націоналістичніше, комуняки з соціалістами - ще революційніше, жлоби ще жлобіше, дурбецала - ще веселіше, -- кожен окремо і всі разом починають мріяти і планувати боротьбу за майбутнє без шоколада, армії, мови, віри, бо кожному -своє: криворізько-донбаська республіка, перекопування Перекопу, крилатим -пір'я, куцим- хвости, а всім разом -смоли гарячої.

А де ж призвідця- винуватець колективного народного марення про все хороше без поганого? Якби ж не він, то все б якось було б, як і п'ять років тому, й десять, і двайдцять, і сто...Ну порізали, ну побили, ну порозганяли - кого в Сибір неісходиму, кого на.БАМ. І самі люди їхали -на цілину, в тайгу...За длінним рубльом, за туманом і за запахом. Це ж романтика, а не теперішня Європа!!!

Вижили ж. Який там геноцид?!Це тепер -геноцид!З'їмо президента разом з Україною-- зразу попустить.І всьо буде дебати.Тобто -шоу. Тобто -знову дебати і знову шоу. Закордон поможе: "Эх,дубинушка,ухнем!"

Любов ГОЛОТА



Теги:вибори 2019, стадіон Олімпійський, дебати, Любов Голота


Читайте також



Коментарі (0)
avatar