реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Скоро до школи

"Цього року сумарно за державними програмами - "Спроможна школа", НУШ, СТЕМ-освіта, ремонт харчоблоків, придбання шкільних автобусів - матеріально-технічну базу навчальних закладів буде поліпшено на загальну суму 92,3 млн грн", - повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко.

Зокрема, на придбання 13 шкільних автобусів передбачено 24 млн грн, з них 15,3 млн - кошти субвенції з державного бюджету. На придбання сучасних меблів, комп'ютерного обладнання для початкових класів у рамках державної програми "Нової української школи" передбачено 28,6 млн грн.

Для області передбачено 98 447 підручників для 3-х класів та 51 692 підручників для 7-х класів. До 1 вересня 2020 року підручники буде доставлено до закладів загальної середньої освіти.

На ремонт обладнання та придбання сучасного обладнання для їдалень (харчоблоків) 32 закладів загальної середньої освіти виділено 9,5 млн грн. На оснащення закладів загальної середньої освіти обладнанням для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій передбачено 18,8 млн грн.

На реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" Чернігівській області передбачено кошти у сумі 20 млн грн (загального фонду) та 80 млн грн (спеціального фонду).
"Голос України"



Теги:підготовка до школи, Андрій Прокопенко, Носівка, Чернігівсьа ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar