реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Соколов ігнорує рішення суду

Незважаючи на рішення суду, яке вступило в законну силу, Чернігівська міська рада зволікає з прийняттям Вузлової лікарні станції Чернігів в комунальну власність, - повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Рішенням Київського апеляційного господарського суду від 14.09.2015 відхилено апеляційну скаргу Чернігівської міської ради та залишено в силі рішення господарського суду від 18.05.2015, яким задоволено позов прокуратури області про зобов’язання міської ради прийняти в комунальну власність територіальної громади Вузлову лікарню станції Чернігів Південно-Західної залізниці.

Не погоджуючись із рішеннями судів першої та апеляційної інстанцій, Чернігівською міської радою оскаржено їх в касаційному порядку.

Водночас подання касаційної скарги не звільняє відповідача від обов’язку виконати рішення.

Натомість Чернігівська міська рада не поспішає прийняти в комунальну власність зазначений заклад та здійснювати його фінансування в повному обсязі.

Участь у справі та захист інтересів лікарні у Вищому господарському суді України 17.11.2015 буде забезпечувати безпосередньо Генеральна прокуратура України.

Питання прийняття в комунальну власність лікарні залишається на контролі прокуратури області.



Теги:прокуратура Чернігівської області, залізнична лікарня, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar