реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Скільки триватиме війна - вірити Буданову чи Нуланд?

Війна Російської Федерації проти України не буде довготривалою. Такої думки дотримується начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Цю думку Буданов озвучив на щорічній зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES) у Києві.

"Я не поділяю думку, що це буде тривала війна. Це моя особиста думка, яка базується на аналізі тих даних, які ми маємо, перш за все, по противнику", — заявив Буданов.

При цьому він додав: "Але знову ж таки, якщо ви говорите про півріччя, про сім місяців, про рік, і думаєте, що це тривалий термін, то цілком зрозуміло, що ви матимете рацію".

Яким би не був успішним контрнаступ, за наступні кілька днів і тижнів все не закінчиться, тож союзники мають бути готові до тривалого протистояння і підтримувати Україну, наголосила заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES).

«Нещодавній візит до Києва держсекретаря Блінкена — а він відвідав не лише Київ — показав, що яким би не був серйозним успіх і просування, за наступні кілька днів і тижнів, все не закінчиться. Перед нами довгий шлях у розбудові, відновленні України. Ми маємо бути готові до цього і матеріально, і психологічно», — зауважила вона.

Ну, юний генерал Буданов - відомий прогнозист: так він прогнозував, що вже на початку літа ЗСУ будуть у Криму...



Теги:прогноз війни, Буданов, широка війна, Україна - США, НУЛАНД


Читайте також



Коментарі (0)
avatar