реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Скільки хочуть за готель у Новгороді-Сіверському

Готель «Слов’янський» у м. Новгород-Сіверський Чернігівської області виставили на продаж.

Стартова вартість стартує від майже від 58 мільйонів гривень.

Номерний фонд у кількості 30 шт. представлений в чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. Для зручності гостей в усіх номерах передбачені електронні замки, супутникове телебачення та інтернет-доступ. Конференц-зала готелю вміщує до 40 осіб, обладнана всім необхідним для проведення конференцій, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів. На базі готелю функціонує ресторан на дві зали – велика, на 100 місць та мала, на 30 місць. До комплексу входять: салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном, диско-бар на 75 осіб.

Нерухомість, що входить до складу єдиного майнового комплексу: будівля готелю (чотири поверхи та надбудова) площею 4752,7 м2, та будівля котельні і гаражу площею 131,2 м2. Рік побудови – 2005. Загальна площа - 4883,9 м2. Земельна ділянка під будівлею не сформована.

Готель розташований за 2 км від автовокзалу. Відстань до Чернігова – 171 км. З Києва до Новгород-Сіверського – 324 км автотранспортом, повітряним шляхом з Борисполя – 285 км. У 10 хв. їзди за 8 км у с. Троїцьке функціонує аеродром. На відстані 100 м від готелю розміщений стадіон, який у разі потреби можна використати в якості гелікоптерної площадки.

Поторгуватися можна буде до 02.07.2020 до 19 год 57 хв.Час Чернігівський



Теги:приватизація, Новгород- Сіверський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar