реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Знову пробують продати готель «Слов’янський”

Фонд державного майна оголосив аукціон з продажу єдиного майнового комплексу «Готель "Слов’янський"» у Новгороді- Сіверському. Це буде вже не перша спроба його продати.

Готель «Слов’янський» розташований на березі Десни, в безпосередній близькості від Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.). У готелі 30 номерів чотирьох категорій: стандарт, напівлюкс, люкс, апартаменти. Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. Для зручності гостей в усіх номерах передбачені електронні замки, супутникове телебачення та інтернет-доступ. Конференц-зал готелю вміщує до 40 осіб, обладнаний всім необхідним для проведення конференцій, ділових зустрічей, корпоративних і приватних заходів. На базі готелю функціонує ресторан на дві зали – велика на 100 місць та мала на 30 місць. Окрім того, до комплексу входять салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном, дискобар на 75 чоловік.

Він був збудований 2005 року, але для маленького міста, в якому, до того ж, зовсім не розвинена туристична інфраструктура при багатстві пам’яток – такий готель є дорогим задоволенням, який втримати ні обласний, ні тим паче міський бюджети не можуть.

Загалом же в Чернігівській області, як повідомили в ОДА, готуються до продажу 23 нежитлові будівлі. Мета їх приватизації - знайти нових власників, які зможуть дати їм нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати.



Теги:Новгород- Сіверський, приватизація, готель Слов'янський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar