реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Система зцілення організму діє!

СИСТЕМА ВІДНОВЛЕННЯ ВАЛЕРІЯ СОХІНА ДОПОМАГАЄ ПОЗБУТИСЯ ХВОРОБ І ПРОБЛЕМ

Життєві труднощі загартовують кожного і допомагають чіткіше визначити, яке місце на землі він має займати. Просуваючись до своєї мети, ти гармонізуєш світ довкола й притягуєш близьких тобі за духом людей і тих, кому власним прикладом і отриманими знаннями можеш допомогти відчути повноту життя, віднайти внутрішнє й зовнішнє здоров’я. Так сталося і з Валерієм Сохіним. Служба в армії залишила незгладимі сліди на тілі юнака (отримав травми хребта), фізичне й психічне здоров’я було підірване. А йому так хотілося жити повноцінним життям, радіти кожному дню й ствердитися в соціумі як сильний, розумний і цілеспрямований чоловік. Але лікарі розводили руками і як один повторювали: скорися, нічого змінити не можна.

Тоді він почав шукати інші шляхи порятунку від недуги. Багато читав, відвідував різні семінари, навчався «слухати» і відновлювати своє тіло та щиро просив Бога й сили природи підтримати на життєвому шляху. Палке бажання змін і внутрішня впевненість у позитивному результаті допомогли знайти людей, які навчили, як повернути втрачене здоров’я. А згодом він зрозумів, що сам може допомагати іншим...

Більш як 10 років Валерій Сохін успішно практикує інтегральний психофізичний тренінг, стародавні валеологічні вправи, нейроіндукування, балістику й біомеханіку. За цими складними термінами криється зрозумілий і важливий зміст. Валерій Володимирович вчить, як відновити своє здоров’я, жити в гармонії зі світом й одержувати від життя те, чого хочеш.

ВІДЧУЙТЕ СТАТОК, ЯК ЧАСТОЧКИ АПЕЛЬСИНА

— Валерію Володимировичу, кожна людина хоче бути й здоровою, і заможною. Як віднайти й фізичне здоров’я, і статок?

— Для цього потрібно правильними думками наповнити свій мозок, а гармонічними рухами — тіло. Я опишу вправу, яка навчить концентруватися й допоможе не тільки притягти статок, але й відчути молодість.

Заздалегідь приготуйте апельсин і гарну тарелю, обов’язково приберіть у квартирі, провітріть її. Ладаном або іншими ароматними речовинами очистіть простір. До вправи варто підготуватися. Перший етап — обмивання. Ваше тіло повинно бути чистим. Підіть у душ і гарненько помийтеся щіточкою. Чоловікам рекомендую спершу натерти тіло сіллю (сіль звільняє пори, знімає деструктив). Чоловіки більш соціальні, а соціум — це своєрідні джунглі, де виживає найсильніший, тому їм підходить сіль. Жінки більш пластичні, м’які, їхня шкіра ніжніша. Їм рекомендую натерти тіло кавовою гущею, можна з медом (виходить своєрідний скраб). Така процедура омолоджує як жінок, так і чоловіків, оскільки поліпшує кровообіг і регенерує клітини. Після цього змийте сіль і каву та прийміть контрастний душ (закінчуйте приємними струменями). Витріться рушником. Чоловікам бажано поголитися.

Другий етап — внутрішнє налаштування. Зайдіть до чистої кімнати й зупиніться на тому місці, яке вам підходить енергетично (це місце в кожного своє, перебувати там комфортно, затишно). Сядьте, схрестивши ноги (таке положення наш мозок сприймає як стан спокою, медитації).

Третій етап — налаштування на позитив, уміння відчувати повноту життя. Візьміть у ліву руку апельсин. Права рука зверху, на відстані 15—20 см від серцевої чакри. Сприймаючи апельсин через зоровий канал і нюх, наш мозок налаштовується на позитив, певні частоти, вібрації, які виробляють гормон радості й благополуччя, відкритість до світу. Тримаючи апельсин, уявляйте, що ви тримаєте свій добробут і процвітання, ваша доля перебуває у ваших руках.

Четвертий етап — правильне дихання. Сфокусуйте очі на кінчику носа й сидіть у такому положенні 7 хвилин. Далі починаємо дихати (так ми упорядковуємо праву й ліву півкулі). Рахуючи до 7, робимо вдих, наповнюючи тіло енергією. Зупиняємося й видихаємо, теж рахуючи до 7. Дихаємо протягом 7 хвилин. Спочатку буде важко, оскільки тіло до такого положення не звикло. Таким диханням можна на початковій стадії зняти спазми й головний біль, звільнитися від агресії.

П’ятий етап — відкриваємо собі благополуччя. Кладемо апельсин на гарну таріль (все у вашому житті має бути гарним) і повільно, акуратно, з ніжністю й любов’ю чистимо його. Далі від того місця, де була «ніжка» плода, відокремлюємо часточки. Намагаємося розкривати апельсин, як квітку лотоса, немов відкриваємо собі благополуччя. Потихеньку, часточку за часточкою, їмо апельсин, з насолодою вдихаючи його аромат. Адже думка матеріальна. Уявляючи ці блага, ми приносимо їх у своє життя.

СВОЇМИ ДУМКАМИ МИ СТВОРЮЄМО СВІТ ДОВКОЛА

— Така гарна вправа справді може поліпшити життя людини?

— Звичайно. Головне — щиро вірити, бажати цього й не боятися. Люди багато чого бояться, а тоді скаржаться, що життя в них складається не так, як вони хочуть. Нам бракує в житті впевненості. Якщо немає впевненості, ми нічого не досягнемо. Адже найскладніший час — перед сходом сонця (тому що відбувається зміна біоритмів людини, а також тоді найбільш активні грубі енергії, які стоять на шляху вдосконалення людини). Коли до результату залишається 10%, бракує впевненості дочекатися цього сходу сонця всередині себе. Упевненість можна віднайти шляхом концентрації. Попередня вправа цього навчає. Своїми думками й діями ми створюємо свій світ, своє здоров’я.

Людина має три складові. Якщо вони гармонійно розвинені, усе виходить. Перша — духовна суть, духовність ДНК. Урятуй себе й навколо тебе врятуються мільйони. Будь сильним і допомагай людям.

Друга — фізіологія. Родина — це найвище благо, її потрібно вміти створити й оберігати. Жінка одухотворяє чоловіка, чоловік заземлює жінку (він дає їй силу землі, тобто відкриває потік енергії, по якому відходять усі проблеми). З огляду на це, умійте правильно будувати стосунки, любіть один одного й удосконалюйтеся заради своїх дітей. Третє — соціальна складова. Ми живемо в соціумі й повинні прагнути не тільки матеріальних благ, але й духовного.

Якщо ви чогось хочете, просіть Бога, підіть до церкви — і вам буде дано. Храм — це система, що фокусує, раніше їх будували на певних місцях, так званих місцях сили. Золоті бані, немов свічки, хрест — приймальна система, так звана антена. Коли людина заходить у храм, стає під банею, щиро, від усього серця молиться, на неї сходить небесна благодать, вона одержує потрібну енергію, захист, її думки упорядковується.

Я ДАЮ ІНСТРУМЕНТ, А ЛЮДИНА МАЄ ДІЯТИ САМА

— У чому суть методів, які Ви практикуєте?

— Я допомагаю людям відновити здоров’я. Навчаю правильного дихання, фізичних вправ, які допомагають зміцнити м’язовий корсет, концентрації уваги, психологічної стабільності, проводжу індивідуальні психотренінги. Працюю з біологічно активними точками на тілі людини, які активізують сили організму, оскільки людський організм — система біодатчиків. Це фізична реабілітація. Оздоровлюючи тіло, ми оздоровлюємо душу, усе взаємозалежне. Я даю інструменти: систему різних вправ, але працюємо ми командою, людина повинна захотіти бути здоровою і прагнути цього. Ми також працюємо з гомеопатами й фізіотерапевтами, які рекомендують свої призначення, щоб збалансувати організм.

— Які захворювання лікуєте?

— Ми не лікуємо, а створюємо умови, даємо певні технології, щоб організм увімкнув природну програму самовідновлення. У такий спосіб можна позбутися захворювань травного тракту, серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, запальних захворювань. Якось звернулася до мене бабуся, в неї була проблема з колінними суглобами. Тобто вона боялася, що життя поставить її на коліна, не відчувала землі під ногами. Я «попрацював» з її страхом (важливо впорядкувати думки людини), а коли пройшов страх, запропонував спеціальний комплекс психологічних і фізичних вправ. Бабуся залишилася задоволеною.

Однією з порад була така. Потріть долоні, щоб вони зігрілися. Розігрійте долонями коліна, легко й акуратно натираючи їх (щоб посилити кровопостачання, мікроциркуляцію в колінних суглобах), до появи відчуття комфортного тепла, приємного стану. Далі робіть обертальні рухи (ноги при цьому тримаєте разом) під певними кутами, з огляду на вік і ступінь ураження. 10 разів обертайте вправо й 10 разів уліво чимраз далі по 3—5 підходів. Тобто перші 3 дні робимо по 3 підходи, потім наступні 5 днів — по 5 підходів, тоді по 5 підходів протягом 5 днів і по 3 підходи протягом 3 днів. Якщо виникає дискомфорт, гострий біль, то вправу потрібно припинити й звернутися до фахівця. Майте на увазі: перш ніж почати вправу, потрібно зробити рентгенівський знімок або МРТ, одержати консультацію в кількох фахівців і переконатися, що немає протипоказань. Виконувати вправу треба під наглядом фахівця й неухильно дотримуватися всіх його рекомендацій. Тільки в цьому разі можна досягти успішного результату.

Кожне захворювання можна пояснити на емоційному рівні, кажуть на Сході. Проблема гінекологічна — непрощений чоловік, проблема передміхурової залози — ображена на вас жінка, неприємний запах ніг (частіше буває в чоловіків) — тупцюєте на місці, захворювання нирок — невиражена агресія, біль у горлі — гнів.

МАСАЖУЮЧИ ТОЧКУ МІЖ ВЕЛИКИМ І ВКАЗІВНИМ ПАЛЬЦЯМИ, ПІДВИЩУЄТЕ ІМУНІТЕТ

— У зв’язку з поганою екологією, стресами, нераціональним харчуванням у людей знижений імунітет. Підкажіть, як відновити сили організму?

— Про те, що в людини слабкий імунітет, можна сказати, глянувши на її поставу. Такі люди зазвичай сутуляться, у них асиметрія тіла, грудна клітка звужена. Крім того, вони часто застуджуються, страждають від перепадів тиску й головного болю. Підвищуючи імунітет, тобто активізуючи сили свого організму, ми справляємося з перерахованими захворюваннями. А підвищити імунітет можна, масажуючи точку «хе-гу», розміщену на трикутнику шкіри між великим і вказівним пальцями. Масажувати потрібно легенько 5—10 хвилин, попередньо натерши пальці бальзамом «Зірочка». Спершу ліву руку (це місяць), а тоді праву (це сонце). Вправа дуже ефективна. Якщо турбує головний біль у правій півкулі, працюємо з лівою рукою. Якщо в лівій — із правою. Ви помітите, що біль минає. Якщо хотіли нормалізувати тиск, після такої роботи він нормалізується.

Коли ми масажуємо точку імунітету, також позбуваємося претензій до себе. Адже, коли немає хвороб, ми радіємо сонечку, природі, всіх любимо. Тобто наше фізичне здоров’я допомагає повніше і з любов’ю сприймати навколишній світ.

ГЛИБОКЕ УСВІДОМЛЕНЕ ДИХАННЯ — ШЛЯХ ДО ОМОЛОДЖЕННЯ

— Валерію Володимировичу, порадьте, будь ласка, як можна омолодити свій організм.

— Для цього протягом 5—7 хвилин виконуйте просту, але ефективну дихальну вправу.

Сядьте рівно. Зробіть глибокий усвідомлений вдих, уявляючи, що ви вдихаєте здоров’я, достаток, благополуччя, усе, що вам потрібно. Потім зробіть повільний спокійний видих, уявляючи, що з видихом виходять усі проблеми й хвороби. Коли ми починаємо повільно, усвідомлено глибоко дихати, посилюються процеси регенерації клітин і організм омолоджується. Поверхневе дихання — це раннє старіння організму, пов’язане з нашими страхами, стресами, мислеблоками.

Після цієї вправи ляжте на підлогу на улюблений приємний килимок (уникайте протягів) і відчуйте кожну клітинку свого тіла, відчуйте, як тіло каже вам: люби себе. Перебувайте в такому стані стільки, скільки забажаєте, головне, щоб вам було комфортно й затишно. Коли ви любите себе (мається на увазі не самозакоханість й егоїстичність), то й люди навколо ставляться до вас із любов’ю, ви наповнюєте себе позитивною енергією. А позитивна енергія — це молодість і довголіття.

ПІДВИЩИВШИ САМООЦІНКУ, ЖІНКА СТАЛА УСПІШНОЮ

— Ви допомагаєте позбутися й психологічних проблем. Наведіть такий приклад.

— Випадок привів до мене дівчину. У неї була проблема — занижена самооцінка. Вона приїхала з іншого міста до Києва, не вірила у свої сили, у можливість жити краще. Але проте дуже цього хотіла. Коли вона, опинившись у мене на прийомі, усвідомила, що є механізми, так звані психопрактики, які допоможуть усе змінити, вона почала діяти. Шляхом фізичних вправ, тренінгів, концентрації, правильного дихання вона за рік кардинально змінилася. Тепер це впевнена в собі, успішна жінка. У неї прекрасна прибуткова робота, джип і статок, якого вона хотіла. А також відмінне здоров’я, поруч щирі друзі й кохані чоловік та діти.

Людмила БЕЗВЕРХНЯ,
«Здоров’я і довголіття».

Джерело: Ваше здоров"я




Теги:усунення проблем, самооцінка, стрес, Валерій Сохін, система здоровя, апельсин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar