реклама партнерів:
Головна › Новини › 

"Сім'я" досі контролює всіх керівників МВС на Сході

"Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко в ефірі "5-го каналу" в неділю, повідомляє УНІАН.

Це безсумніву, стосується переважної більшості керівників силових структур не тільки на Сході. Про це свідчитьте, що за три місяці Майдану жоден силовий підрозділ неперейшов на сторону Українського народу.

"Нам протистоїть повномасштабний план з дестабілізації з наступним відділенням від країни дуже важливого регіону. Використовують його російські спецслужби, центри яких - це вже не секрет - у Луганську та Сєвєродонецьку", - зазначив він.

Безсумніву, на Сході України російські спецслужби спираються на силовиків, на яких досі впливають представники колишньої влади.
З 2010 року все керівництво обласних управлінь міліції та їх заступників погоджував особисто старший син Януковича, який ставив їм завдання і доплачував їм у конвертах. У Донецькій, Харківській, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях він робив це до заступників начальників райвідділів", - зазначив екс-глава МВС.

"Тобто, все керівництво цього регіону було залежним від мафіозноого "межигірськоого" угруповання. Вони отримували і отримують доплату в конвертах. Зараз така доплата збільшена в рази", - пояснив Луценко.
Таким чином, стверджує політик, міліція Донецької області тотально скуплено і служить виключно родині Януковича.

"По всіх сепаратистських акціях зараз стоять ляльководи ФСБ і гроші Януковича, а також колишнього начальника міліції Донбасу Романова і колишнього заступника міністра Дубовика. Саме ці три людини координують діяльність сепаратистів на Сході", - пояснив він.





Коментарі (0)
avatar