реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сибірський марш таки відбувся ...арештами?

В його реальність мало хто вірив. Мовляв, це вигадка, нічого в Росії такого не може бути. Інші прихильники конспірологічних версій мудрували, що такий марш - провокація ФСБ, щоб виявити незгодних у Росії.

І ось 17 серпня, обіцяний сибірський марш . Під лозунгами "Досить годувати Москву!", "Покажемо Москві Сибір!" тощо. Влада Російської Федерації страшно сполошилася від закликів про ...федералізацію. Ще раз - влада Російської ФЕДЕРАЦІЇ боїться ФЕДЕРАЛІЗАЦІЇ. 17 заборонених сайтів, заборона мерій Новосибірська і Єкатеринбурга на проведення таких акцій, зрештою, виклики в поліцію.

А одному активісту навіть підкинули під двері квартири відрізану баранячу голову. методи залякувань відомі, ми в Україні вже такого наїлися.
Зрештою, маршу, як маршу, не відбулося, але кілька десятків людей все ж вийшли на одиночні пікети, були затримані. До речі, і тут уже застосовували "тітушок". Все знайоме: у ФСБ - однакові методи, що в Україні, що в Росії.

Тепер розголос про заборонений сибірський марш почне набирати обертів і спонукатиме молодих людей до дискусій про долю Сибіру, Уралу, Кубані, східної Пруссії в Російській Федерації. Процес розвалу Росії почав набувати темпів.

Іван ПОБИВАН
Фото сайту Тайга. инфо








Теги:Новосибірськ, Сепаратизм, сибірський марш, розпад РФ, Єкатеринбург


Читайте також



Коментарі (0)
avatar