реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Москва забороняє згадувати про сибірський марш

Роскомнадзор виніс попередження 14 ЗМІ про неприпустимість розміщення інформації про "Марш за федералізацію Сибіру", який планують провести у Новосибірську.

Про це у своєму блозі повідомив російський опозиціонер Олексій Навальний.
При цьому, за його словами, групу "маршу" в соцмережі "ВКонтакте" заблокували, а інтерв'ю організатора маршу Артема Лоскутова видалено з сайту "Слона" на вимогу Генпрокуратури.

Просто вражаюча історія з цим "Маршем за федералізацію Сибіру", який проводять в Новосибірську. Навіть не зрозуміло, куди посилання дати, щоб пояснити, що таке цей марш, тим, хто не в курсі (а це майже все). Через локальні заходи місцевих активістів Роскомнадзор влаштував цілу істерику і виніс попередження 14 (!!!) ЗМІ про неприпустимість розміщення інформації про марш. Будь-яке посилання на нього виглядає так",-зазначив Навальний.

Разом з тим "Роскомнадзор розсилає листи якогось пекельного і абсолютно незаконного змісту". У свою чергу начальник Роскомнадзору дає інтерв'ю і каже, що самі по собі вони нічого не забороняють і не оцінюють, просто виконують накази прокуратури, зазначає Навальний.

За словами Навального, "дивлячись на все це безумство, можна подумати, що в Сибіру прям марш за відділення відбувається".
"Але ж ні, в країні під назвою "Російська Федерація" люди проводять марш за федералізацію. За те, щоб у регіоні залишалося більше грошей і повноважень", - зазначив опозиціонер.

Нагадаємо, 31 липня з'явилась інформація, що у Новосибірську хочуть організувати акцію за федералізацію Сибіру, яка відбудеться 17 серпня під гаслом "Досить годувати Москву!"



Теги:Навальний, Новосибірськ, Роскомнадзор, Сепаратизм, сибірський марш, російська цензура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar