реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Шуфрича будуть судити, а Гордона - ні?

Офіс генпрокурора скерував обвинувальний акт проти Шуфрича до суду, бо слідство завершене, прокуратура розказала, що виявилось, а зохен вей, Нестор Шуфрич був завербований ФСБ і працював на росію.

А з його звинуваченнями з трибуни ВР, що ті, хто не підтримає закон про бюджет і Зеленського - не патріоти України?

Фракція «ЄС» ще два роки тому зареєструвала законопроєкт про позбавлення ОПЗЖ мандатів і права займати керівні посади в комітетах, однак саме слуги ЗЕленського всі ці законопроєкти блокують.

Чому тоді ДБР зареєстрував кримінальну справу проти Петра Порошенка за заявою зрадника і агента ФСБ Шуфрича, який звинуватив пʼятого президента в наказі про контрнаступ?!Як могли на Банковій роками використовувати агента ФСБ Шуфрича і його голос у ВР?

Тоді фракція «ЄС» блокувала трибуну ВР, аби вигнати Шуфрича з голови комітету свободи слова. «ЄС» дотиснула, аби викинути ОПЗЖ з усіх офіційних міжпарламентських делегацій.

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ

Р.S.Контррозвідка СБУ каже, що викрила у Києві агентурну мережу Департаменту контррозвідувальних операцій ФСБ РФ.
Група складалася із 4 осіб, а її координацією в Україні займався екснардеп "Партії регіонів". Серед тих, на кого російські спецслужби готували замовне вбивство був Дмитро Гордон", - зазначили в СБУ.
Знову постановка кварталу95, тільки чомусь лиш про одного гондона...



Теги:агенти Москви, офіс президента, Гордон, Зіновій Бібрецький, Шуфрич


Читайте також






Коментарі (0)
avatar