реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Штучний скандал від Семінського

Скандал, який перетворився у мильну бульбашку. Поширена на фейсбук народним депутатом України Олегом Семінським інформація про "знущання над курсантами Академії ДПСУ", які начебто голодують у Чернігові, виявилася чистою дезінформацією.

У чому зранку 2 листопада обранець пересвідчився особисто.

- Тут все в порядку. Учні нагодовані , медична частина на рівні. Все тут є. Хворі на COVID відсутні, - сказав Олег Семінський після візиту до навчального закладу.

Як повідомив народний депутат, у їдальні закладу пахло смачно, курсанти на життя не скаржилися, а в ізоляторі для тих, хто має певні ознаки ГРВІ, все було на вищому рівні. При цьому ще до перевірки інформації народний обранець намагався "роздмухати бурю у стакані" та апелював до Міністра юстиції України аби той розібрався з ректором академії.
А приводом до цього начебто стало звернення батьків одного із курсантів, про яке керівництву академії нічого не було відомо.

- Я був здивований, бо колектив працює, щоб такого не було. Є чимало незрозумілих фактів, чому батьки даного курсанта до нас не звернулися. Чому даний курсант обдурив батьків і ввів в оману народного депутата. Я б хотів почути думку батьків, які б принаймні вибачилися, - підсумував ректор Академії ДПСУ Олексій Тогочинський.

"Сухпайки", які обранець закликав приносити курсантам, виявилися не актуальні. Правда, ті мандарини, які взяли з собою небайдужі чернігівці, зайвими, звичайно, не будуть. "Слуга народу" переконався, що курсанти тут отримують гаряче та збалансоване харчування. А медична частина забезпечена ліками.

Як повідомив ректор, наразі серед слухачів Академії немає жодного хворого на коронавірус. Є лише курсанти з ознаками ГРВІ, які знаходяться у медичному ізоляторі. Студенти навчаються дистанційно, а курсанти, які прийняли присягу і мають чимало дисциплін з грифом для службового користування, у навчальному закладі.

Факт - новини



Теги:Слуга народу, Семінський, пенітенціарна академія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar