реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб спротиву запрошує Володимира Івашка прозвітуватися (оновлено)

Чергове засідання обласного штабу національного спротиву вирішило звернутися до голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка та його заступників - Сергія Журмана і Костянтина Лубенцова з пропозицією прозвітувати про свої 100 днів роботи на керівних посадах, куди їх рекомендував штаб.

Також вирішено порадити й іншим керівникам, які отримували голос довіри від штабу, прозвітуватися - першому заступнику міського голови Миколі Миргородському, секретарю міської ради В.Кухарю, прокурору області В.Стеценку та іншим. "Майдан змінив суспільство і звіт перед громадськістю державного чиновника має стати нормою" - наголосили у штабі.

Також штаб, заслухавши інформацію Сергія Берестового, який з обуренням виступив проти згадки його прізвища в контексті люстрації, ще раз підкреслив: обласний штаб національного спротиву, який виконує функції громадського люстраційного комітету, не розглядав питання про внесення С. Берестового до люстраційного списку, адже ми переконані, що люстрації підлягають державні чиновники, а не підприємці. Відповідальність же за заяви про внесення когось у якісь списки лежить на тих організаціях та особах, які ці заяви поширюють. Штаб до таких заяв стосунку не має.

Василь ЧЕПУРНИЙ, керівник прес- служби обласного штабу національного спротиву

Уточнення: запрошення прозвітуватися голові ОДА В.Івашку направлене штабом з призначенням дати і часу - 26 червня, о 17 годині, в приміщенні штабу (вул.Шевченка, 7).



Теги:Володимир Івашко, Сергій берестовий, Люстрація, Чернігівська ОДА, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Може відповість Юлія Тимошенко?
avatar