реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб спротиву звертається до владики Амвросія: помоліться!

Чернігівці зіштовхнулися з дивною реакцією деяких священиків УПЦ Московського патріархату, які не поминають загиблих на Майдані героїв України, що їх звуть Небесною Сотнею.

Це питання підняла на засіданні обласного штабу національного спротиву Світлана Жимолостнова: "Люди пишуть записки поминальні, платять гроші, їм обіцяють, що обов'язково прочитають під час богослужіння, а священики цього не роблять", - розповіла Світлана Жимолостнова. Для прикладу було названо храм Всіх святих біля ринку "Нива".

Обласний штаб вирішив звернутися до архієпископа Чернігівсього і Новгород- Сіверського Амвросія (УПЦ МП) з проханням вжити відповідних заходів для належного поминання героїв Небесної Сотні.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:обласний штаб, УПЦ МП, небесна сотня


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Люди добрые. Если вы ходите в Храм очень редко и даже не догадываетесь как там все происходит, то не стоит писать об этом статьи и даже пытаться обсуждать эту тему. Все наши записки прочитываются священниками (и очень добросовестно) в алтаре Храма и из просфор(там-же) вынимаются частички для поминовения наших родных.
avatar