реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Шпилька для Путіна - американські сенатори на Донбасі

Делегація сенаторів США (Джон Маккейн, Ліндсі Грем, Емі Клобучар) разом з Президентом України Петром Порошенком у суботу, 31 грудня, відвідали командний пункт підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному.

Зрозуміло, що у переддень Нового року українські воїни та їх гості обмінялися щирими віданнями і найкращими побажаннями. А Джон Маккейн, як офіцер з бойовим досвідом, висловився по-військовому прямо: «У 2017 році ми переможемо загарбників і відправимо їх туди, звідки вони прийшли. А Путіну я хочу сказати, що він ніколи не зможе позбавити українців свободи та незалежності. Ваша боротьба – це наша боротьба, і ми переможемо разом».

Петро Порошенко вручив Джону Маккейну, Ліндсі Грему та Емі Клобучар українську нагородну зброю. Президент України цього дня також взяв участь у запуску системи раннього виявлення, попередження та ідентифікації цілей AEROS ти передав прикордонникам легкоброньований катер UMC-1000, 16 броньованих автомобілів та нове озброєння.Міст



Теги:Мак- Кейн, Маріуполь, російсько- українська війна, Широкино


Читайте також



Коментарі (0)
avatar