реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Маємо звільнити Маріуполь знову!

8 років тому , за кілька днів після інавгурації президента Петра Порошенка легендарна 72 бригада і героїчний «Азов» звільнили Маріуполь.

Потім було звільнено ще 2/3 окупованого Путіним Донбасу.

Потім ми всі разом відбудовували Маріуполь і Слов’янськ, Краматорськ і Лисичанськ, позбавляючи радянських назв Бахмут, Нью Йорк, Покровськ, інші чудові міста і містечка Донеччини і Луганщини, відкриваючи там нові садочки, школи, театр в Сєвєродонецьку, допомагаючи адаптуватися на новому місці переміщеним вузам, реінтеграція звільнених територій була важливою складовою державної політики.

Маріуполь стрімко розвивався і при кожній зустрічі дивував - новими фонтанами, скверами, набережною, якою так пишалися місцеві жителі.

В 15 кілометрах поруч знаходилося розбомблене орками, заміноване, зруйноване Широкіно і цей контраст між прифронтовим Маріуполем і знищеним курортним селищем був найкращою ілюстрацією різниці між Україною і русскім миром…

Зараз різниця і блок пости між Широкіно і Маріуполем стерті… Русский мир зробив з прекрасного міста, що розвивалося , привид. Суцільне Широкіно…всюди, куди приходять ці поганці.

Маємо звільнити Маріуполь знову. Вірю в це. Як і всіх Азовців, морпіхів і Тайру. Медична база якої була між Маріуполем і Широкіно…

Ірина ГЕРАЩЕНКО
Фото Укрінформ



Теги:російсько - українська війна, Широкино, Ірина Геращенко, Маріуполь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar