реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Щодо відпочинку Порошенка на Кіпрі

Стеження за лідером найсильнішої опозиційної проукраїнської партії Порошенком є незаконним та банально неетичним. Натомість за 2 роки перебування на посаді Зеленський відпочивав 9 разів, у середньому 4 рази на рік. Це тільки за офіційними даними!

І варто нагадати, що всі практично "відпочинки" Зеленському оплачувались з державного бюджету, до прикладу поїздка на початку 2020-го року в Султанат Оман українцям обійшлася від 63 000 до 75 000 доларів тільки на авіа переліт! Вдумайтесь! ...

Та й 4 дні відпочинку Порошенка з сім'єю власним коштом на Кіпрі цікавлять Офіс Зеленського не просто так – саме на Кіпрі зареєстровано ряд колишніх та теперішніх компаній сім’ї Зеленських та його найближчого оточення!
Особливу увагу може привернути офшорна компанія, на яку через посередника записана 15-кімнатна вілла Зеленських на італійському курорті Forte dei Marmi, що, до речі, є улюбленим містом відпочинку багатих Ординців, тих, які себе називають "русскими"

· За даними Слідства-інфо станом на 2017 рік Зеленський заплатив 3,8 млн євро за цей "скромний" будиночок, розташований за 600 метрів від пляжу.

Гадаю, що відпочивати можна і потрібно всім, але тільки тоді, коли ти плідно попрацював, а не вдавав вигляд, що 2 роки шукаєш миру в очах та між цим відпочивати за державний бюджет.

Ярослав НІЧВЕДА



Теги:73 відсотки, порошенко, Зеленський, Ярослав Нічведа, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar