реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

«Щоб земля була в радість»

Метою візиту народного депутата України Віталія Коржа в село Анисів Чернігівського району стало вручення селянам довгоочікуваних державних актів на право власності на землю.
— На відміну від багатьох політичних сил, які висувають тільки претензії до українського уряду, наша команда на ділі доказує, що вона хоч на щось та здатна, — сказав при зустрічі з селянами В.Корж. — Вважаю, що ми маємо моральне право вручати «земельні» акти, бо саме глава Кабінету міністрів Юлія Тимошенко, яка є лідером нашої політичної сили, ініціювала кампанію щодо безкоштовного оформлення документів на землю.
Під час вручення державних актів, Віталій Корж намагався максимально допомогти у вирішенні багатьох проблем, з якими до нього звертались люди.
А говорили анісівці під час зустрічі з депутатом про трудовий стаж, пенсію, прожитковий мінімум. Також людей цікавило і вирішення питань щодо спадщини, зміни цільового призначення земельних ділянок, видачі грошових заощаджень, проблеми вигону корів (землі для пасовища цих тварин селяни можуть позбутися) тощо.…


Віталій Корж вручає державні акти на землю Валентину Титаренку - сину розкуркуленого колись батька

— Саме уряд Юлії Тимошенко намагається вирішувати найбільш актуальні для кожної людини питання, — зазначив народний депутат. — В основі програми Ю. Тимошенко — турбота про кожну людину. І це вже доведено реальними кроками під час прем’єрства Юлії Володимирівни. Я все більше впевнююсь, що такі зустрічі конче потрібні людям. У виборців з’являється впевненість у завтрашньому дні, а це дуже важливо у це й скрутний час. І команда Юлії Тимошенко робитиме все від неї залежне, щоб цю довіру людей виправдати.

Державні акти на землю отримує Надія Чеботок

Звертаючись до селян при врученні державних актів на право власності на землю, Віталій Корж підкреслив: ««З часом ви зрозумієте, як це дорого мати свою землю!»

Сергій Кордик

В.Корж: "З часом ви зрозумієте, як дорого мати свою землю"

Розмова Коржа з сільським головою Анисова







Теги:Анисові, земельні, Корж, Анисів, народний, землю, акти, Віталій, депутат, вручення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar