реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоб перемагати - припиніть брехати!

Втрата Вугледару сталася не вчора - вона розпочалась з каркання про "двє-трі нєдєлі"/"проє...лі" та офіційних заяв цілого міністра оборони, що "нам не потрібні резерви".

Потім були веселі руханки про "гумористичний контрнаступ" на "єдыному", обіцянки "кофє в має в Ялтє", і все це під тотальне "барахління", а коли запахло смаженим - замість змінити підходи до ведення війни та нарешті визначити стратегію, нам випустили незрівнянну Мар'яну, щоби вона пояснювала яка хрінова армія і генерали (а не ті, хто ними командує, боже збав).

В результаті зірвана мобілізація, одні й ті самі бригади в окопах без ротацій роками, бюджетна дірка на сотні мільярдів, незрозуміла фортифікація, дезорієнтоване населення, і як наслідок втрата міст Донбасу та небезпека подальшого наступу окупаційної армії.

Ілюзії завжди призводять саме до такого результату, але "новиє ліца" схоже просто не здатні ні на що, крім торгувати ними, скормлюючи телеглядачу безкінечні "формули", "саміти", "плани" та "поганий Захід" - та і телеглядачу так спокійніше, поки "неочікувано" впритул не наближається ворог.

Припиніть брехати - перестанете втрачати міста

Валерій ПРОЗАПАС



Теги:команда ЗЕ, широка війна, Безугла, Вугледар, Валерій Прозапас, Арєстович


Читайте також






Коментарі (0)
avatar