реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Що він сказав...

А ось і «держ переворот» , Президент ЗЕленьский особисто легалізував і зізнався - прямі переговори з путіним, основне повідомлення під час виступу в Верховній Раді України

Марія ІОНОВА

Стільки пафосу і радості від вигаданих успіхів у цій залі не було з часу з‘їздів КПСС. Кожна байка про «досягнення» потопає в аплодисментах та оваціях, періодично зал зривається в екстазі на ноги. Бракує лише про «збільшення надоїв молока».

Володимир В'ЯТРОВИЧ

Головний посил виступу президента - подвійне громадянство і електронне голосування (все інше антураж).
У нас міняється вся електоральна картина. Додається 8-10 млн виборців, які голосують в Діі. Плюс в Діі голосує вся країна. Приклади Росії надихають, хоча нам казатимуть про Естонію.

Вадим ДЕНИСЕНКО

Якщо перевірити застосування Зеленським слово «вперше» сьогодні у ВР, то 3/4 виявиться брехнею. Наприклад, навскидку, безперешкодний вступ випускників із анексованого Криму, мовлення на окуповані території, співпраця з діаспорою та багато іншого. Все це робилося і зроблено задовго до нього. І взагалі, виявляється все за 30 років у країні «вперше» зроблено саме Зеленським. Забагато брехні для одного виступу.

В'ячеслав КИРИЛЕНКО

Ви розумієте про що він говорить у своєму виступі у ВРУ?
Хоче:
- ввести подвійне громадянство,
- наголошує, що нас-українців в світі - 65 мільйонів,
- провести ЄЛЕКТРОННЕ голосування на виборах президента і Верховної Ради - для всих цих 65 мільйонів, правдивість результатів якого взагалі не можна буде проконтролювати...
Чому я ставлюсь до цього дуже напружено?
Тому, що бачу в цьому лише одне:
через подвійне громадянство і електронне голосування - він через неконтрольовані фальсифікації ЕЛЕМЕНТАРНО отримає не тільки другий термін президентства, нову монобільшість у парламенті, а й кординальну зміну нашої Конституції, що призведе не просто до повної узурпації влади в країні, а й до фактичного відновлення повного безправ'я народу.
Це - жах.
Народжується безумовна диктатура з маленькою й закомплексованою людиною на чолі, яка компенсує всі свої страхи і коплекси безмежною владою, можливо - через кров громадян України.
Я - проти цього.
Я не хочу бути рабом і жити при кріпацтві в рідній країні.
-----------------------------
А ще, він наголошує про необхідність ПРЯМИХ домовленностей з путіним, жодного разу не назвавши його і росію - агресорами, крадіями Криму, окупантами Донбасу і Луганщини, і вбивцями українського народу.
Ганьба!

Борис ПЕНЧУК



Теги:Марія Іонова, Вадим Денисенко, Володимир В'ятрович, команда ЗЕ, державний переворот


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Можна ще додати ініціативу про проведення електронного перепису населення в 2023 році.
avatar