реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що подарувати татові на день захисника України?

В день захисника України всі ми прагнемо привітати своїх найулюбленіших і близьких чоловіків, а саме кохану людину, брата, друга, колег і, звичайно ж, батька. У цьому матеріалі ми розглянемо з вами варіанти подарунків, які буде доречно подарувати татові в цей день і які точно приведуть в захват кожного чоловіка.

Домашня пивоварня


Якщо ваш тато є любителем або навіть фанатом цього хмільного напою, то чому б не подарувати йому свою власну пивоварню? Він може сам розробити авторський рецепт і варити напій, який буде подобатися саме йому. Повірте, навряд чи він залишиться байдужим, якщо ви вручите йому саме такий знак уваги.

Набір сухого пайка


Досить таки оригінальний варіант презенту, який як мінімум здивує вашого батька, а як максимум його точно порадує. Найбільш очевидний варіант - це вибрати набір для українських військовослужбовців, але ви можете придбати для нього бокс з сухим пайком американських солдатів, пожежників, туристів або навіть космонавтів, таких наборів дійсно багато і кожен з них цікавий по своєму.

Фляга


Якщо ви хочете подарувати щось, що прекрасно підійшло б за тематикою даного свята, то цілком можете зупинитися саме на цьому варіанті. Постарайтеся вибрати для нього флягу з яким-небудь оригінальним принтом, побажанням або з іменним написом, тоді такий презент точно припаде йому до душі.

Сертифікат


Хочете здивувати свого батька дійсно оригінальним презентом? Тоді радимо вам придбати сертифікат на www.bodo.ua! Там ви знайдете багато крутих вражень для свого тата, серед яких політ на легкому літаку, прогулянка на яхті, катання на баггі, спортивна риболовля, урок верхової їзди, турецький масаж, дегустація коньяку і ще багато всього цікавого.

Набір для пікніка


Ще один непоганий варіант для презенту, особливо, якщо ваш тато любить вибиратися на природу або смажити шашлики на дачі. Такий набір зазвичай складається з складного мангала, шампурів, спеціальних приладів для м'яса і всього, що необхідно для розпалювання. Повірте, ваш батько буде радий зібрати всіх своїх близьких і друзів і разом з ними вибратися на природу, незалежно від пори року, адже для пікніків в теплій компанії може підійти будь-яка погода!

Халат


Досить таки затишний і милий презент, який напевно прийдеться до душі вашому татові. Найкраще вибрати дійсно якісний махровий халат того відтінку, який сподобається вашому батькові. Крім того, ви можете нанести іменний напис на цьому виробі, тоді такий знак уваги точно не залишить вашого тата байдужим.

Мультитул


Якщо ваш батько воліє отримувати практичні подарунки, то ви завжди можете вибрати саме цей варіант. Такий універсальний інструмент може складатися з чого завгодно, а саме з ножа, викрутки, плоскогубців, штопора, ножиць і тому подібного. Постарайтеся вибрати виріб з дійсно якісного металу, тоді він прослужить дійсно довго.

Вибирайте той варіант подарунка, який сподобався вам найбільше і поспішайте привітати свого тата з цим чудовим святом!



Теги:Тато, споживач, подарунок, День захисника


Читайте також



Коментарі (0)
avatar