реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що подарувати хлопцю: обираємо між речами й враженнями

Чому всі говорять про те, що лише чоловік сушить голову, обираючи подарунок жінці? Дівчатам цей вибір дається теж не просто. Щоб зрозуміти, що коханому чи другу треба, доводиться проходити цілий квест: то бути уважною в розмовах з ним, то порадитися з його друзями, то вибирати серед варіантів, пов’язаних із хобі. Інколи вибір дається не з першого разу.

Книжка, рюкзак, клавіатура з підсвіткою або політ на літаку — що подарувати хлопцю, щоб у нього залишились хороші враження та асоціації? Ми йдемо вам на допомогу й пропонуємо свій список ідей.

Для постійно зайнятого справами


Бізнесмен, айтішнік або самозайнятий — хлопець ніби присутній у вашому житті, і ніби його немає. Все тому, що у нього робота, зустрічі, відрядження, нові проєкти. Такому персонажу до одного місця буде статуетка та елемент декору в дім. Подаруйте йому смарт-годинник: так, кроки й калорії він звісно ігноруватиме, але синхронізація з телефоном — неоціненна. Хлопець слідкуватиме не тільки за часом, а й буде в курсі нових повідомлень і не пропустить жодного дзвінка. Про діджитал-детокс забуде, але життя вийде на новий рівень комфорту.

Тому, хто завжди в пошуках нового


Під словом “нове” можуть бути як навчання, так і враження. Наприклад, йому цікаво розвиватися в сфері дизайну — складіться з друзями грошима і придбайте в подарунок курс. Йому подобається музика — уроки гри на гітарі подарують йому нове хобі. Крім того, ви можете посприяти шаленим емоціям, які хлопець запам’ятає на все життя: стрибок з парашутом, екскурсія в Чорнобиль або ж навчальний політ на літаку — таке він точно ніколи не забуде.

Шпаргалка! Небанальні ідеї подарунків-вражень романтику, спортсмену, екстремалу й хлопцю з іншими інтересами знайдете на сайті Бодо. Вони пропонують варіанти для тих, хто не боїться експериментувати, хоче дивувати й дивуватися, хоче відчувати задоволення кожну хвилину й брати від життя все. Якщо ви, ваша друга половинка та друг такі — вам точно сюди https://www.bodo.ua/vpechatleniya-v-podarok/.

Самостійним хлопцям


Старайтесь підібрати таке, чим кавалер буде користуватися майже щодня. Не всі чоловіки люблять готувати, навіть собі. Спростити життя можна за допомогою гриля — швидкий сніданок та вишукана вечеря — тепер йому під силу будуть смачні страви.

Корисним подарунком буде робот пилотяг, оскільки далеко не всі люблять побут. А цим помічником можна керувати, бувши на роботі, навчанні чи в гостях.

Тому, хто любить відчувати себе особливим


Є такі люди, яким до вподоби ідентифікація. Для них звичайний гаманець чи портмоне не мають цінності, а от речі з індивідуальним гравіюванням — інша справа. Годинник, браслет, планер з малюнком по фото, лялька-шарж — якщо ви доклали зусиль й заморочилися, щоб здивувати чоловіка, він це точно оцінить.

Якщо він іде на зустріч пригодам


Знаємо, що з таким товаришем або бойфрендом ніколи не буває сумно. Хлопець хоче подорожувати, а ви як вірний друг, його підтримуєте. Намет, повербанк, рюкзак, спортивне спорядження або фотоапарат — те, чим мандрівник скористається в наступній подорожі чи поході.

Ретельно підбирайте презенти й завжди старайтеся приємно здивувати.



Теги:подарунок, романтика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar