реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Що почитати?

Культурно-мистецький центр Чернігова «Інтермеццо» (вул.Шевченка,9) постійно пропонує нові надходження літературного світу. Представляємо серію «Манускрипт» київського видавництва «Зелений Пес»

Громовиця Бердник. "Знаки карпатської магії".
Карпатської магії не існує – такий вердикт оголосили «науковці», назвавши мольфарів, знахарів та шаманів шарлатанами. Однак авторка аргументовано доводить, що, скажімо, мольфарство – це не просто етнографія, а потужний напрямок світової шаманської культури. У написанні книги їй сприяв справжній карпатський мольфар Михайло з роду Нечаїв. Тож для допитливого читача ця книжка відкриє не одну таємницю…
368 стор.
Ціна 35 грн.
* * *
Юрій Ячейкін. "Незнані тамплієри."
Тамплієри – слуги диявола чи лицарі Господні?
Сьогодні завдяки кіно і рекламі вони мають славу героїв і мучеників. Але ще півтосліття тому на них стяло тавро зрадників та вбивць… Автор, відомий журналіст і письменник, переконаний, що справа не в таємних знаннях, а в самому факті появи, діяльності та знищення першого в середньовічній Європі військово-чернечого ордену.. У книзі – безліч цікавих фактів.- 352 стор.
Ціна 30 грн.
* * *
Юрій Ячейкін. "Зоря хрестових походів."
Доля обирає того, хто дивиться їй прямо в обличчя… Але часом обличчя долі стає обличчям найлютішого ворога. Генріхові IV, германському імператорові було 27 років, коли самозваний папа Гільдебрант вирішив випробувати на ньому свою владу… Результат – хрестові походи, розкол церков, багаття інквізиції.
352 стор.
Ціна 30.00 грн

* * *
Станіслав Росовецький. "Помста першодрукаря."Руйнування могили першодрукаря Івана Федоровича та ліквідація у перші роки незалежності його музею у Львові викликають з небуття примару Першодрукаря, а слідом – низку трагічних і комічних наслідків. Дія роману триває в наші дні, а паралельно – в далекому минулому. Читачу не доведеться нудьгувати над сторінками роману.

240 стор.Ціна 25 грн.

* * *
Юрій Ячейкін. "Орлиця у двох коронах".
Прокляття і подарунки деяким людям доля роздає щедро. Альєнорі Аквітанській вона подарувала французьку та англійську корони, двох чоловіків – ченця та воїна, а також два серйозних обвинувачення у провалі хрестового походу та причині Столітньої війни. Чи не занадто для слабкої жінки? Її доля вже майже тисячу років не дає спокою дослідникам…
352 стор.
Ціна 32 грн




Теги:КМЦ Інтермеццо, книги, новинки літератури


Читайте також



Коментарі (0)
avatar