реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

На Вашу книжкову полицю

Чернігівський культурно-мистецький центр «Інтермеццо» (вул.Шевченка,9) пропонує сотні новинок літературного світу. Сьогодні тут Ви можете придбати:

Люба Клименко. У світі твар... пардон мужчин. Посібник для жінок з полювання на мужчин. К.: Дуліби, 2009. – 168 с.

Бути щасливою жінкою — це наука, якої треба навчатися. Передусім варто сприймати і любити чоловіків такими, якими вони є. Втім, це справедливо і щодо жінок.
У цій книзі повно смішних і смачних порад жіночого щастя від відомого фахівця сексуальних наук Люби Клименко. Коли Люба знайомиться з новим чоловіком, то відразу визначає, на яку тваринку (чи тварюку) цей чоловік схожий, а відтак і будує свої стосунки з ним.

Цей еротично-гумористичний посібник наповнений описами різних представників чоловічого зоопарку. Отже, визначайтеся, а далі все піде, як по маслу.
Вартість: 21,00 грн.

Віктор Єрофєєв. «Енциклопедія російської душі»К.: Ярославів вал, 2010. – 224 с. Переклад — Василь Шкляр.

У своєму романі «Енциклопедія російської душі» Віктор Єрофєєв розмірковує над складною природою Росії, при цьому аж ніяк не приховує того, що російські великодержавники ревно бережуть од людських очей за ширмою міфологізації.

«Енциклопедія російської душі» — праця надто неформатна й смілива для підцензурної, авторитарної Росії, тож не дивно, що вона викликала шквал обурення і протестів різноманітних «громадських» організацій. Вони вимагали притягти Віктора Єрофєєва до суду, а 19 викладачів Московського державного університету зверталися до Московської міської думи із клопотанням задовольнити їхню вимогу щодо заборони книги Єрофєєва «Енциклопедія російської душі».
Віктор Єрофєєв – член Російського ПЕН-центру, лауреат премії імені Володимира Набокова за 1992 рік, кавалер французького Ордену літератури й мистецтв (2006). Авторству письменника належать два десятки літературних творів, численні наукові праці з теорії літератури, він є ведучим і автором теле- та радіопередач культурної тематики.

Вартість: 45,00 грн.

Олександр і Наталя Шевченки про Омара Хайяма, Грицька Чубая, Фредді Мерк’юрі, Джеймса Пола Маккартні, Стівена Спілберґа. К.: Грані-Т, серія «Життя видатних дітей», 2008. — 120 с.

Наталка та Олександр Шевченки, молоде подружжя українських письменників, розкажуть вам історії про дитинство п’яти всесвітньо відомих особистостей.

Омар Хайям – видатний перський поет, астроном, фізик, математик, філософ; Грицько Чубай – колоритний український лірик-сімдесятник, перекладач; Фредді Мерк’юрі – відомий перський співак, музикант, художник; Стівен Спілберг – знаменитий американський режисер касових голлівудських фільмів.

Вартість: 23,00 грн.

Бебик В.М., Шергін С.О., Дегтерьова Л.О. та ін. «Сучасна глобалістика: провідні концепції і модерна практика», К.: Університет Україна, 2008. — 280 с.

Автори досліджують проблеми сучасної глобалістики з класичних наукових позицій. Вони вивчають та аналізують підходи інших і додають до них своє бачення розвитку процесів глобалізації.

Це дослідження — цілком слушне і обґрунтоване у контексті становлення та еволюції цієї нової науки, яка поступово набирає понятійно-категоріальну і методолого-методичну «вагу» в родині суспільних наук.
Донедавна глобалізація чомусь розглядалась в основному як перевага ліберально-демократичної (читай — західної) моделі розвитку новонароджуваного глобального світу. У цьому зв'язку безперечною перевагою цієї книги (на тлі всіх інших) є розгляд процесів глобалізації через призму цивілізаційних підходів представників різних культур. Тому думки вчених, які представляють, зокрема, Азійсько-Тихоокеанський регіон світу чи православну цивілізацію, є дуже цікавими, оскільки глобальний світ, який формується в сучасних умовах, має строкатий характер і розвивається за кількома культурно-цивілізаційними моделями.

Особливий інтерес читачів (студентів, аспірантів, дослідників, політиків і дипломатів) має привернути авторський аналіз проблем становлення структур глобальної держави і глобального громадянського суспільства, глобальної психології і системи глобальної освіти, а також пошуків «глобальної української ніші» у новонароджуваному глобальному світі.

Вартість: 29,00 грн.

Олег Покальчук «Як правильно сісти в куток». К.: Грані Т, 2007. — 208 с.

Бочка добірної художньої публіцистики з ложкою їдкого цинізму. Книга відомого соціального психолога Олега Покальчука «Як правильно сісти в куток / Не думая о медведе» аналізує сучасні кризові явища з точки зору особливостей національної психології українців.
Це спроба автора вивести читача із кризи ідеологічного невігластва та егоїзму номенклатури. У книзі розповідається, як підсвідомі мотиви (зокрема – глибинний страх) впливали і впливають на політичну поведінку різних суспільних верств українців.

Вартість: 17,00 грн.







Теги:Віктор Єрофеєв, КМЦ Інтермеццо, Василь Шкляр, книги, Стівен СПІЛБЕРГ, Олег Покальчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar