реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Що нам робити?

Хлопці-дівчата. Читаю ленту і відчуваю, що ви десь заплутались. Тому поясню:

- Не витрачайте час та енергію на «виховну роботу/агітацію» з костяком виборців ЗЕ - це контропродуктивно. Зрозумійте, що на 2-бітну систему, не можна загрузити 4-бітну аплікуху.
Ви можете вислати 10, 20, 100 «перемог Команди Петра» ви можете знайти мінімум 5 статей Financial times про реформу банківського сектора; поділитись глибокою аналітикою The Guardian та спічем з TEDx на тему #Prozzoro, АЛЕ: таксісту, бляхеру, тому тіпу з вищою освітою який не може знайти в Україні роботи; тому тіпу, що хоче виняйти вашу коммерційну нерухомість, але в нього виключно кеш, бо він приципово в фопах без pos-терміналу, тому блогеру/діджею/фотографу, який сплатив НУЛЬ гривень податків за все свое життя, і який навіть не в фопах, при цьому постить сводки поганих доріг в Києві - ЇМ ВСІМ НАЧХАТИ на ваші аругменти, і ваші зе гардіени з таймсами. Ви з ними в різних парадігмах існуєте.

Що ж робити спитаете ви?

Щоб перемогти на вибрах треба 51%: Розклад такий: Петро 15,9 + Грищь 6,91 (щоб він не казав його електорат наш, прикріпляю фото з дільницями де він виграв, думаю питання зняті) + Смішко 6,03 + Ляшко 5,47 + Кошулинський 1,62 =

Петро: 36% це те що є зараз

ЗЕ: 30,05 + Бойко+Вілкул 45% (думю пояснювати не треба)

І далі золота акція ЮВТ! Виборец ЮВТ ділится на 3 группи: третина - ненависники Порошенко, 4,5%; 40% - найбідніші тут і пенсіонери і набільш соціально не захищені 5,4%; і 4,7% зачаровані любителі «матері-берегі», логіці і оцінці не піддаються, «Юля просто красівa і жінка»

Петро відразу заберає пенсів, бо в ссср за клоуна ганьба голосувати, і в цілому претендує на «найбідніших» бо для найбідніших ЗЕ нічого не обіцяв і довіри до нього немає, на відміну від Юлі яка по 1000₴ роздала колись, а Петро для них «не гірше ніж є», а для багатьох пенсів навіть ассоціюється з монетизацією і березневим підняттям.

Тому попередній розклад на 2 квітня такий:

ЗЕ: 49,5
Петро: 46,1

Тепер найцікавіше. Що кожному з нас зробити, щоб переміг Петро:

1) Понад усе закликайте колег-друзів з Заходу, їхати додому голосувати, витратье 50 евро і купіть квиток з Кракова до Львова, якщо треба, зробіть людині сюрприз, будь-що але спонукайте голосувати. Воно того варте. Нажаль ще раз бачимо що тільки для заходу на рівні масовості Державність понад усе. Нам треба явка на Заході 85%, треба рекорд, щоб черги з 8 ранку стояли і до закриття

2) допоможіть бабці з лавки у вашому під‘їзді дійти до дільниці, підвезіть, зробіть 5 ходок якщо бабусь багато. Нагадайте, що Гройсман, можете назвати його «підлеглий Петра», запланував підняття пенсій на 3 роки вперед!!! Скачайте покажіть закон і бюджет на 3 роки. Короче праціюйте з бабусями

3) Якщо ви східняк, і в 2004/2014 видалили всіх своїх однокласників які топили за Яника, знайдіть їх, додайте в друзі, і сходіть на пиво. Скажіть що голосувати за клоуна «це порожняк», «взападло» і ні ви ні він себе поважати не будуть, якщо будуть під клоуном ходити. Перекнайте людей, що ЗЕ це не Бойко і не Вілкул, і краще 21 квітня в Бердянськ зганяти на вихідні пива попити, бичків потягати, йти на другий тур «не к чіму»

4) Візміть за руку «високоморальних» які не ходять на перший тур, бо рука за Петра не підіймається голосувати. На другий вони вам за пивом/кавою/вином обіцяли прийти, нагадайте їм про це. Ці люди можуть бути золотою акцією в 2-3%.

Я щоб зняти ваш стрес трохи гіперболізую, але насправді воно реально десь так і є. Перемога можлива за: надвисокої явки на заході, перемоги в центрі і півночі, і скорочення явки на сході. Все. Перестанте витрачати свій час на водіїв убер і ваших перукарів з манікюрницями, сфокусуйтесь. Без фокусу буде все «абияк». Бо я тут бачу деякі вирішили десертації на тему успіхів Петра написати, щоб переконати ЗЕшників, але ви їх напишите і самі ж прочитаете, а ЗЕшники тим час 19 квітня в Броворах на концерті Кварталу будуть отримувати чергову дозу нарко-гіпнозу.

Петро Порошенко Буде!

Гліб ІВАНОВ



Теги:Гліб Іванов, соціологія виборів, вибори 2019, мобілізація виборців


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Скажу відразу - за Зеленського не голосувала, і за Порошенка - теж. Тож двобітний - це автор статті. Нехай вивчить склад виборців кожного депутата. Виборців з вищою освітою у Порошенка десь 52%, а у Зеленського - 47%. Особисто для мене свій кредит довіри Порошенко вичерпав ще два роки тому. Не буду за нього голосувати ні при яких обставинах, краще зіпсувати бюлетень, щоб ніхто ним не скористався. А взагалі, автор настільки відірван від реального життя, що читати і сумно, і смішно. Щеб рекомендувала автору вчити краще рідну мову
avatar
2
бандеры выдумавайте что хотите всеравно ваше время вышло
avatar