реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ціна виборчих голосів

Вчора Зеленський оголосив, що "ми виходимо на власну ракетну програму!!!" Як нам свезло з бубочкою! Наш Захисник! Переможець! Що б ми без нього робили!.....

Тільки власна ракетна програма України була запущена у 2015 році і до 2018 був відновлений повний комплекс ракетних технологій - від виробництва ракетного палива до корпусів, систем наведення тощо.

У 2018 ми вже готові були виробляти Стугни, Вільху, Нептуни. В розробці були Сапсани. Ми були готові почати будувати стратегічний ракетний щит України - саме тому Кремлю потрібно було ТЕРМІНОВО відсторонити Порошенка від влади.

Всі ракетні програми було знищено в 2019 році Зеленським як тільки він став президентом.
А тепер загинаємо пальці. 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024. П'ЯТЬ РОКІВ диверсійна бригада Зеленського вкрала у нашій ракетній програми.

І коли кажуть: "Та а що б ваш Порошенко б зміг зробити?", так ось, якщо б мутний нарід не здав країну ворогу 21 квітня 2019, наша промисловість вже П'ЯТЬ РОКІВ на повну потужність виробляла би ракети і ставила їх вздовж кордону з росією. І не наші міста і електростанції зараз лежали би в руїнах, а російські.

Іван СІМОЧКІН



Теги:російсько - українська війна, вибори 2019, ракетна програма, команда ЗЕ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar