реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Що ховається у тінь? Бізнес!

Податкова міліція Чернігова здійснює перевірки щодо встановлення фактів незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей.

Під час однієї з таких перевірок спільно з працівниками управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у м. Чернігові в одному із складських приміщень виявлено підпільний цех по виробництву корпусних меблів, які виготовлялися та реалізовувалися особою без документів, що надають право займатися підприємницькою діяльністю.

За результатами перевірки складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП, вилучені матеріали та знаряддя для виготовлення корпусних меблів передані на відповідальне зберігання до рішення суду.

Загалом з початку року співробітниками відділення боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів ВПМ ДПІ у м. Чернігові з незаконного обігу вилучено товарів на загальну суму 1,9 млн. грн.

У ВПМ ДПІ у м. Чернігові діє «телефон довіри» 652-813, за яким громадяни можуть повідомити органи державної податкової служби про встановлення фактів незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на території м. Чернігова.
Олександр Шумей, начальник оперативно – розшукового відділу ВПМ ДПІ у м. Чернігові






Коментарі (0)
avatar