реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Що це було? Влада намагалася роззброїти "Правий сектор"?

Влада руками армійців спробувала роззброїти "Правий сектор" - добровольчий батальйон, який так багато зробив для оборони Пісок під Донецьком.

Оксана Єпішина повідомляє: "О шостій годині вечора зателефонував комбат Чорний і розповів, що базу оточили ЗСУ. На дорогах терміново збудовані блок-пости, озброєні вояки налаштовані агресивно. Передзвонила другу Гатилу. Каже, що два наших безпілотники, куплені волонтерами, зсушники збили над лісом. Окопуються, підтягли пушки і поставили на дорозі БРДМ. База оточена вздовж лісу і річки Вовча.

- Це вперше, - каже друг Гатило, герой фільму "Добровольці Божої чоти", - зброя української армії повернута проти добровольців, що стояли пліч-о-пліч в Донецькому аеропорту , Пісках, Широкиному.

- А що наші? - Питаю

- А наші ржуть! І цитують Ліну Костенко: "не так ті кулі козаку страшні, як це щоденне пекло метушні ". Ми будемо стояти до кінця".

Підрозділи 95-ї аеромобільної та 25-й парашутно-десантної бригад виставили блок-пости навколо бази “Правого сектора” в селі Великомихайлівка Покровського району Дніпропетровської області. Про це у Фейсбуці пише Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

Народний депутат Борис Філатов звинуватив у цьому протистоянні особисто Петра Порошенка.

Дмитро Ярош, провідник "Правого сектору", заявив, що це провокація для дискредитації добровольчих батальйонів: "Ми свою зброю у бою добували і віддавати її не збираємось".

Кому потрібна ця ситуація? Явно не Україні, а лише чинушам із печерських пагорбів та московським окупантам.
І остання новина - “Правий сектор” оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію проти добровольців. Тому ми, задля попередження подібних операцій проти наших побратимів, усього добровольчого руху України, збираємося під стінами Адміністрації Президента з боку вул. Інститутської сьогодні, 29 квітня, о 12 годині”, – йдеться у повідомленні.



Теги:Правий сектор, Дніпропетровськ, Донецьк, Піски, Борис Філатов, дмитро Ярош, роззброєння


Читайте також



Коментарі (0)
avatar