реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Ще три гектари під смітник

Детальний план території площею понад три гектари для сміттєвого полігону під містечком Остром погодили члени обласної архітектурно – містобудівної ради. Новий полігон розрахований на 15 років, а старий планується закрити без переробки накопичених відходів.

На засіданні ради начальник управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Олександр Дмитрюк тільки скрушно позітхав, що такий шлях – створення нових смітників – проблеми зі сміттям не вирішує, адже його би треба переробляти. Проте керівництво державних екологічних структур області не проявляє абсолютно ніякої зацікавленості у припиненні засмічування території області, а Остерська ОТГ також не виявила креативного підходу до проблеми сміття, хоча, наприклад, в Гончарівській та Менській ОТГ вже почали сміття сортувати і частину його здавати на вторинну сировину.

Обласна архітектурно – містобудівна рада також рекомендувала затвердити плани по розширенню території ТЕЦ під Корюківкою для будівництва складів, по реконструкції цеху для збагачення кварцового піску в Олешні Ріпкинського району та по реконструкції елеватора в Носівці.
"Голос України" за 12 травня



Теги:остер, Корюківка, смітники, Олешня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar