реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ще не час оголошувати: ВІЙНА, панове!

Ні для кого не секрет, що виховані на культі "вєлікай атєчєствєннай" війни, російські генерали і більшість росіян не зупиняться поки або не доб'ються свого, або в РФ не відбудеться антипутінська революція. А це означає одне: у планах кремлівських "мрійників" щонайменше окупувати територію усіх східних і південних областей України і вийти до Придністров’я.

Тому те, що зараз відбувається в Донбасі під назвою АТО для отруєних пропагандою культу «вєлікай атєчєствєнной» є лише відгоміном Сталінградської битви.

Нагадаю, німецькі війська і їх союзники після невдалих спроб у жовтні-листопаді 1942 року взяти Сталінград унаслідок контрудару Красної армії самі опинилися в оточенні – Сталінградському котлі.
Сталінградська битва змінила хід Другої світової війни на користь союзників по антигітерівській коаліції.

Невже кожному не зрозуміло, що розташування російських військ у Криму і на кордоні Чернігівської, Сумської і Харківської областей аналогічне стратегічній військовій ситуації кінця 1942 року під Сталінградом? У росіян є навіть власна так звана «Малая земля» (оборона порту Новоросійськ) у вигляді Придністров’я.

Не дивно, що й самі терористи на Донбасі не приховують, що «граються» у нащадків захисників Сталінграда.

Як будемо називати повномасштабні бойові дії російської армії, яка розпочне наступ на Україну з Криму і з півночі по оточенню українських силовиків на Донбасі?
«Донецький котел»?

Нехай всі вважають, що у нас ще не всі резерви задіяні: йде не війна, а лише локальне АТО.

Водночас залишається сподіватися, що основні сили української армії готуються саме на Кримському, Чернігівському, Сумському, Харківському напрямку для відбиття наступу російської армії, а українці всі як один візьмуться за зброю, якщо завтра буде оголошено: «Війна!»

Сергій Соломаха














Коментарі (2)
avatar
1
"Всі як один візьмуться за зброю", Вас, як спеціаліста, візьмемуть за прапороносця і з криками "За "Батьківщину!" "За Гройсмана!", чи "За Куйбіду!" побіжуть проти їхніх танків.
avatar
2
Таваришу, андор, у кожного своя зброя. А зброєю є навіть слово!
avatar