реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Шевченко хоче дебати з Кличком. Йому б мову вивчити...

Другий номер у списку партії «Україна – Вперед» футболіст Андрій Шевченко пропонує боксеру, лідеру партії «Удар» Віталію Кличку провести політичні дебати між партіями "Україна - Вперед!" та "Ударом".
Він пропонує поговорити про майбутнє країни
.

Про це Шевченко заявив в ефірі програми "Великий футбол", про що й повідомляє прес-служба королевської партії. Власне, не королівської партії, а партії Наталії Королевської, куди, мов бравий мушкетер, і влився учорашній футболіст.

Андрій Шевченко принагідно привітав Віталія Кличка з черговою перемогою, побажав йому успіхів у спорті і політиці, та й запропонував зустрітися на дебатах.

Звичайно, все це піар-ходи, все це пошук теми, аби замаячити у медіа-просторі, аби викликати до себе увагу, аби здійняти хоча б якийсь вихор, хоча б щось, що викликало б інтерес до того королівського «Вперед». Але уявімо собі хоч би на хвилю, якби Віталій Кличко взяв та й зголосився подебатувати з Андрієм Шевченком про майбутнє країни…

Можемо тільки здогадуватися, як би виглядав на тих дебатах колишній гравець «Мілану» і «Челсі»... Напевно, те саме, якщо б Наталія Королевська вийшла на футбольне поле в гетрах і трусах. Та ще й не в якісь дворовій команді, а одразу за збірну України. Це треба би було бачити той «футбол»...

Отже, зважаючи на умоглядний «футбол» Наталії Королевської, ми можемо уявити «політику» Андрія Шевченка. Як ми можемо цю еквілібристику всерйоз сприймати?

Футболісту Шевченку не на дебати з Кличком, йому найперше на курси української мови треба записатися. А вже потім, можливо, його хтось серйозно і сприйматиме в політиці.

Аврора Люпин, «ХД»Хвиля Десни



Теги:українська мова, Андрій Шевченко, Кличко, дебати


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Виборців такого рівня освіти та інтелектуального розвитку, як футболіст Шевченко, в Україні не менше 95 відсотків.
Політологи та радники Королевської добре знають кого і ким привернути на її бік.
avatar
2
Удвічі менше, друга половина за Ляшком.
avatar