реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Шапки-вушанки — модний писк

Жіноча частина спільноти може зітхнути з полегшенням: вибір головних уборів цієї зими не може не радувати! Шапки-вушанки носять навіть у Парижі! А до нас повернулася мода на шапки-труби (були модні у 80-х), шапки-шоломи, не втрачають актуальності шапки, які несуть на собі елементи етнічності.

Непоганий вибір модних фасонів головних уборів представлений тут CHARLA , де автори зазначають, що з настанням холодів, як завжди перед нами постає питання вибору головного убора. Хтось дістає з антресолей в"язану шапочку, яка служила вірою й правдою протягом кількох років, хтось біжить на ринок або в магазин, щоб порадувати себе чим-небудь новеньким.

Сравжні модниці, однак, не поспішають з вибором і гортають глянцеві журнали в пошуках новинок сезону. Ми теж не поспішатимемо. Хоча й осінь давно минула, але в"язані шапки сезону 2010 року багато дизайнерських будинків представляють як в демисезонному, так і зимовому утепленому варіанті.

Популярними залишаються берети. Це може бути об"ємний силует з навислим краєм або скромний берет у стилі 70-х років.

Кольорова гама може бути дуже різною -- від пістрявої до однотонної. Головне, щоб кольори були яскравими, сочними.
Урізноманітнити шапки можна стрічками й бусинами, стразами та вишивкою бісером -- на ваш смак. Це тільки додасть вам вишуканості!

Модними залишаються в"язані шапки об"ємного в"язання. Модні, як і торік, узори з кіс та соти. Популярні також пончо, мітенки тієї ж кольорової гами, що й шапки.

Яскравою деталлю вашого зимового наряду може стати великий довгий шарф з кистями, який цілком можна використовувати замість в"язаної шапки. Ну а ще, підбираючи в"язану шапку, неодмінно варто взяти до уваги форму обличчя, зріст і, звичайно, підібрати саме ваш колір. І тоді кожен день зими для вас буде в радість! А що може бути кращим для жіночої натури, як гарний настрій?!









Коментарі (0)
avatar